'

Dec 3
Kantine- en onderhoudsman was 36 jaar lid

RUINERWOLD - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Ruinerwoldse IJsvereniging heeft Roelof de Jonge afscheid genomen van het bestuur. In 1983 trad hij toe tot het bestuur, toen de ijsbaan nog op het Sultansmeer was.Ga door met lezen van "IJsvereniging Ruinerwold neemt afscheid Roelof de Jonge "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 3
IJHORST/DE WIJK - Op zondagmiddag 15 december wordt de tiende kerstwandeling gehouden. Iedereen, jong en oud, is hartelijk uitgenodigd om mee te wandelen.

Ga door met lezen van "Kerstwandeling Kerk IJhorst-de Wijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 3
Raak in kerstsfeer op 7 & 8 december

RUINERWOLD - Ook zo’n zin in de kerst? Kom 7 & 8 december naar Ruinerwold waar het Kerstrondje voor de 20ste keer wordt georganiseerd: tijd voor extra feest! Op 10 monumentale locaties in Ruinerwold is als vanouds van alles te beleven, te koop en te zien. Alles in kerstsfeer, met muziek, lekker eten en drinken en elkaar ontmoeten! Nieuw dit jaar bij het Kerstrondje is de lichtjestocht tot 20.00 uur op zaterdagavond: met lichtjes, hapjes en muziek.


Ga door met lezen van "20 jaar Kerstrondje Ruinerwold: tijd voor een (extra) feestje"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 3
DRENTHE - Op zondag 15 december om 14.00 uur is Saskia Boelsums, Kunstenaar van het jaar 2020, te gast in het Drents Museum. De kunstwerken van Boelsums zijn overweldigend en schilderachtig. Ze zoekt in haar werken de grenzen op tussen fotografie en schilderkunst.

Ga door met lezen van "Saskia Boelsums te gast in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!