'

Dec 5
DE WIJK - Sinterklaas is woensdagavond 5 december uitgezwaaid in De Wijk. Ondanks de kou waren er toch vele kinderen met hun ouders naar de molen gekomen om de goedheiligman gedag te zeggen. Waarna er nog een korte rondje door het dorp werd gemaakt.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sint uitgezwaaid door vele kinderen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
REGIO - Consumentengoederen en -diensten waren in november 2,6 procent duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In oktober betaalde de consument 2,7 procent meer dan vorig jaar.

Ga door met lezen van "Consumentenprijzen in november 2,6 procent hoger"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
DRENTHE - Een volledig rookvrije GGZ. Dat is de ambitie wat GGZ Drenthe over drie jaar wil hebben bereikt. Om dat te realiseren heeft de organisatie het project Rookvrij in het leven geroepen. Een actief project om medewerkers, en uiteindelijk patiënten, van het roken af te helpen.


Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "GGZ Drenthe wil geheel rookvrij worden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
RUINEN - De Geuzingers en Crescendo geven op zondag 22 december samen een kerstconcert bij Café Brinkzicht (Hees) in Ruinen. Zij gaan deze middag de bekende maar ook minder bekende kerstwerken ten gehore brengen.

Ga door met lezen van "Kerstconcert De Geuzingers en Crescendo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
https://www.gospel.nl/film-unplanned-steenwijk-2.html

Na een uitverkochte zaal vorige week dinsdagavond in Steenwijk, draait de indrukwekkende film 'Unplanned' opnieuw in Steenwijk en nu op woensdagavond 11 december! De film is bijzonder en de kaartjes worden verkocht via bovengenoemde link.

Er is een tafel aanwezig met informatie, oa vd Stichting Schreeuw om Leven - https://www.schreeuwomleven.nl/ - en Er is Hulp - https://www.erishulp.nl/

Ga door met lezen van "Indrukwekkende film 'Unplanned' opnieuw in Steenwijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 5
RUINEN - Om het nieuwe jaar goed af te trappen organiseert Keten United een zaalvoetbaltoernooi. Op zondag 19 januari strijden keten uit De Wolden tegen elkaar voor de titel in de sporthal in Ruinen. Het toernooi wordt afgesloten met een buffet voor alle deelnemers.

zaalvoetbal
Foto: Jans Schulting

Ga door met lezen van "Keten strijden tegen elkaar bij zaalvoetbaltoernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!