'

Dec 6
RUINERWOLD - Het heren 55+ team van TC ’t Wold is vrijdagmorgen in nieuwe kleding gestoken door Jeanette Reinders van Reinders Bedrijfskleding uit Ruinerwold. En daarvoor werd ze door de heren bedankt met een bloemetje.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Heren 55+ team TC ’t Wold in het nieuw gestoken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
ZUIDWOLDE - In Zuidwolde wordt op 7 december een Amnesty actie gehouden. Rondom de Dag van de Mensenrechten wordt aandacht en gerechtigheid gevraagd voor mensen die dit ten zeerste nodig hebben.

Ga door met lezen van "Amnesty actie in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
REGIO - Op vrijdag 13 december 2019 organiseert tentoonstellingsvereniging De Zuidwesthoek wederom een nieuwe editie van de Winteravondshow in de hallen van Loonbedrijf Pieter van der Linde te Wanneperveen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Winteravondshow Zuidwesthoek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
RUINERWOLD - Zaterdag 14 december organiseert café Centraal weer een Dart koppeltoernooi voor alle Ruinerwoldigers. De koppels worden door middel van loting gemaakt. Inleg is €10,- p.p en alle inleg is prijzengeld. Aanvang en inschrijving 19.15 uur start toernooi om 19.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
ALTEVEER/KERKENVELD/FORT - Op dinsdag 10 december kan er vanaf 12.00 uur weer gezamenlijk soep gegeten worden in dorpshuis De Alke te Alteveer en dorpshuis De Snikke in Fort. Men kan genieten van een heerlijke kop eigengemaakte soep met brood. De vrijwillige bijdrage in Alteveer/Kerkenveld is € 5,- (inclusief koffie/thee) en in Fort € 3,-. Voor meer informatie over ‘Onder ons bij de soep’ kunt u contact opnemen met Welzijn De Wolden, tel. 0528 – 378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
DE WIJK - Fred Bosch, Algemeen Directeur van Coop, en Joke van Lonkhuijzen, Directeur Nationale Hulp en Verenigingsmanagement van het Nederlandse Rode Kruis, plaatsten vrijdagmorgen de eerste AED aan de buitenzijde van Coop Dunnink in De Wijk, in aanwezigheid van ondernemer Niek Slomp. Samen gaven zij het startsein voor de uitrol van veel meer AED’s; de eerste vijftig AED’s worden dit jaar nog geïnstalleerd.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Coop en Rode Kruis plaatsen samen eerste AED"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 6
DE WOLDEN - Young de Wolden organiseert in de kerstvakantie een FIFA toernooi voor jongeren vanaf 12 jaar. Er worden vier voorrondes gehouden waarbij je je kan plaatsen voor de grote finale in Uitgaanscentrum Klok in Ruinerwold! Tijdens de finale wordt er gestreden voor een leuke prijs en de titel FIFA Koning van de gemeente de Wolden.

Ga door met lezen van "Ben jij de FIFA Koning van gemeente De Wolden?"

Geplaatst door B S

Tweet This!