'

Dec 8
OOSTEINDE - Oosteinde is eindelijk een social sofa rijker. Deze werd onlangs onthuld door wethouder Hilda Mulder. Onder de noemer ‘Heel Oosteinde plakt’ is het afgelopen half jaar door een groep fanatieke plakkers hard gewerkt om het door Chilaine Jonkers samengestelde ontwerp in mozaïek te verwerken.

Ga door met lezen van "Oosteinde heeft Social Sofa"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
RUINERWOLD - Traditioneel is er op eerste kerstdag weer live muziek bij café Centraal in Ruinerwold. De Wethouders gaan er op woensdag 25 december een swingend en spetterend feest van maken. Twee scheurende Telecasters, een zware baslijn en een stevige drumpartij.

Ga door met lezen van "De Wethouders bij café Centraal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
ZUIDWOLDE - December is een maand waarin je vaak nog van alles “moet”. Daarom een workshop kleurbeleving over het licht dat je dichtbij jouw beleving brengt. Een fijne middag voor jezelf. Aan de hand van een geleide meditatie gaan we naar de kleur. Het is niet nodig om ervaring te hebben met schilderen.

Ga door met lezen van "Schilderworkshop vanuit kleur en licht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
STAPHORST - Ook van oude dekens kun je leuke dingen maken. Op de vaste crea-ochtend van maandag 16 december zal Froukje Laan in een workshop laten zien en de groep leren hoe je van oude dekenstof hele leuke kerstballen kunt maken.

Ga door met lezen van "Workshop kerstballen maken"

Geplaatst door B S

Tweet This!