'

Jan 21
HOOGEVEEN - Op dinsdag 4 februari organiseert Soroptimistclub De Reestlanden voor de 10de keer het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen.

Ga door met lezen van "Kinderen gratis naar de film"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 21
ECHTEN - Wie doet er mee met deze gezellige pub quiz? Na het succes van de vorige editie staat de pubquiz op veler verzoek weer op de kalender. Een leuke, gezellige én leerzame avond. Je mag alleen mee doen of met een team (max 4 pers)Opgave is noodzakelijk! Uiterlijk voor 27januari, kosten voor deze avond zijn € 5,- incl. koffie en thee. Opgeven via acoldekarke@keivaneendorp.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 21
RUINERWOLD - De pro forma zitting in de rechtbank in Assen is van start gegaan dinsdagochtend. Veel pers is op de zitting afgekomen. De zaak over het onvrijwillig vast houden van kinderen in de boerderij in Ruinerwold wordt nog niet inhoudelijk behandeld. Het is een regie zitting waarbij de kinderen wel aanwezig zouden zijn.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 21
DE WIJK - Op zaterdag 29 februari is in sporthal De Slenken een korfbal-priktoernooi. En je hoeft echt geen korfballer te zijn om mee te kunnen doen! In dit toernooi speel je in teams van twee tegen twee.

Ga door met lezen van "Priktoernooi in sporthal De Slenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
ZUIDWOLDE - Op woensdag 22 januari 2020 is het echtpaar Henkes-Vermeulen 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 22 januari 2020. Het
echtpaar viert het jubileum in Zuidwolde.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
REGIO - De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor de optredens van 2020. Dit jaar staat ze met een prachtig authentiek plattelandsstuk op de planken.

Ga door met lezen van "Vechttoneel komt met prachtig plattelandsstuk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
REGIO - Kom gezellig buurten in Rouveen bij de Buurtstee en de Bieb tijdens het Open Huis op zaterdag 25 januari tussen 10:00 en 13:30 uur.

Ga door met lezen van "Open huis bij Buurtstee en Bieb"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
BERGHUIZEN - Op zondag 26 januari is er weer een laagdrempelige 'Kerk zonder Drempelviering' in de kerk in Berghuizen. Het thema is dit maal: 'Goede voornemens?' In de afgelopen week viel 'Blauwe maandag': volgens sommige psychologen de meest deprimerende dag van het jaar.
Ga door met lezen van "Goede voornemens in Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
OOSTEINDE - Na het succes van de eerste drie jaar, gaat de inzameling van oud ijzer dit jaar op herhaling. Op zaterdag 8 februari houden de Belangenvereniging Oosteinde, de ouderraad van openbare basisschool de Wezeboom en de Speeltuinvereniging deze actie.

Ga door met lezen van "Oud ijzeractie in Oosteinde op herhaling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
RUINERWOLD - Vanaf volgend seizoen (2020/2021) sluit Danni Dingsté aan bij de selectie van KIOS. Hiermee wordt de terugkeer van de echte Spekbraander definitief. Een aantal jaren geleden werd Danni benaderd door DOS’46 om in Nijeveen op het hoogste niveau te gaan korfballen.

Ga door met lezen van "Danni Dingsté keert terug bij KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
DRENTHE - Hunebedden bouwen, schilderen in de stijl van Vincent van Gogh en zingen in het Drents? Kom op 18, 19 of 20 februari naar de Opa- en Omadagen in het Drents Museum en het Drents Archief en ga samen op avontuur door het Drentse landschap.

Ga door met lezen van "Opa- en Omadagen in voorjaarsvakantie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 19

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 19
DE WIJK - Op zaterdag 1 februari presenteren alle onderdelen van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo zich in Sporthal De Slenken in De Wijk tijdens het voorjaarsconcert.

Ga door met lezen van "Apollo klaar voor Voorjaarsconcert "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 19
DWINGELOO - Donderdagavond 16 januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. RCN de Noordster uit Dwingeloo wint een Gouden Zoover Award.

Ga door met lezen van "RCN Vakantiepark de Noordster wint Gouden Zoover Award "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
ANSEN - Een automobilist is op de Ruinerdijk in Ansen frontaal op een boom gereden zaterdagmiddag. De bestuurder raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Deze auto werd in de zijkant geraakt door een bestelauto die vanuit een zijweg de Ruinerdijk opdraaide. De vermoedelijk oorzaak is dan ook een voorrangs kwestie.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
DE WIJK - Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu afd. De Wijk is stilgestaan bij het zestig- en vijftigjarig jubileum van twee leden, t.w. Hennie Koster-de Wit en Aaltje Brouwer-Reinders. Ze hebben gedurende hun lange staat van dienst aan veel activiteiten van Vrouwen van Nu meegedaan en zijn allebei bestuurslid geweest. De beide jubilarissen werden verrast met een mooie toespraak van de voorzitter, een oorkonde en een prachtig boeket bloemen, geschikt op een mooie vaas.

foto: BS/weblog-dewolden.nl links Hennie Koster-de Wit en rechts Aaltje Brouwer-Reinders.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
RUINERWOLD - Dit voorjaar wordt in Ruinerwold de cursus ‘Vallen Verleden Tijd’ weer aangeboden. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen van 65 jaar en ouder die ooit een valpartij hebben meegemaakt of dat willen voorkomen. De cursus wordt georganiseerd door de gemeente in samenwerking met Fysiotherapie Ruinerwold en de Stichting Sport en Beweeg.

Ga door met lezen van "Valpreventie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
ZUIDWOLDE - Op de eerste mogelijkheid om kaarten voor het openluchttheater spektakelstuk Mina Koes te kunnen bemachtigen, is enthousiast gereageerd. De mensen stonden in de rij om een kaartje te kunnen bemachtigen.

Ga door met lezen van "Extra zitplaatsen voor spektakelstuk Mina Koes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
DE WIJK - Donderdag 13 februari aanstaande organiseert de wandelclub van de Vrouwen van Nu, afdeling De Wijk, de maandelijkse Drentse wandeltocht. Iedere maand organiseert er een Drentse afdeling van de Vrouwen van Nu een wandeltocht in de omgeving van de betreffende afdeling.

Ga door met lezen van "Drentse wandeltocht Vrouwen van Nu"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
REGIO - Altijd al mee willen doen met een echte marathonwedstrijd? Meegedaan met de recreantenclinic en enthousiast geworden? Geef je dan nu op voor de recreantenmarathoncompetitie! Er wordt een recreantenmarathoncompetitie over 3 wedstrijden georganiseerd.

Ga door met lezen van "Inschrijving Recreantenmarathon geopend!"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 6, totaal 103 artikelen)