'

Jan 2
DE WIJK - Business Club Wacker heeft op oudejaarsdag het jaar 2019 knallend afgesloten met een vuurwerkspektakel. Dit gebeurde tijdens de traditionele Oudejaarsborrel. Voor supporters, familie, vrienden, leden van Wacker en BCW stond er vanaf 14.30 uur een hapje en drankje klaar in de kantine van de club. Het was vooral een gezellige bijeenkomst. De opkomst was bijzonder goed te noemen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 2
REGIO - Tijdens deze workshop wordt er een korte uitleg gegeven over de Trechterbeker cultuur. Daarna kun je jouw trechterbeker maken in terracotta klei. Je wordt hierbij begeleid en mag voor oorspronkelijkheid kiezen maar er ook een moderne variant van maken.

Ga door met lezen van "Trechterbekers boetseren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 2
RUINEN - Ontspannen lijkt erg eenvoudig; gewoon even 'niets doen'. Maar daadwerkelijk diep ontspannen gaat meestal niet vanzelf. In een samenleving waarin veel van mensen gevraagd wordt en er veel met het hoofd wordt gewerkt zijn veel mensen chronisch gespannen.

Foto: Rene Koster

Ga door met lezen van "Leren ontspannen met yoga en natuurwandelingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 2
DE WOLDEN - Burgemeester Roger de Groot reikt dinsdag 7 januari 2020 het Raspaard 2019 De Wolden uit aan een lokaal initiatief. Dit gebeurt tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in het gemeentehuis.

Ga door met lezen van "Uitreiking het Raspaard 2019 De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 2
DRENTHE - Vanaf donderdag 2 januari worden honderden archiefstukken uit de collectie van het Drents Archief openbaar die nog niet eerder waren in te zien, of alleen onder bepaalde voorwaarden.

Ga door met lezen van "Openbaar in 2020: Kinderen in de oorlog "

Geplaatst door B S

Tweet This!