'

Jan 3
HOOGEVEEN - Op de Europaweg in Hoogeveen is een automobilist en een tractor met elkaar in botsing gekomen. De oorzaak is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de verkeers analisten van de politie. De bestuurder van de personenauto raakte licht gewond en hoefde na behandeling in de ambulance niet naar het ziekenhuis.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
DRENTHE - Vrijdag 10 januari wordt Pieter van Os in café De Amer geïnterviewd over ‘Liever dier dan mens’. Journalist Pieter van Os, zoon van Henk van Os, schreef het onwaarschijnlijke levensverhaal van de nu 93-jarige Mala Kizel. Als enige van haar familie overleefde ze de oorlog, door zichzelf uit te geven voor iemand anders, met verschillende namen en levensverhalen in een tijd dat je identiteit bepaalde of je bleef leven of niet.

Ga door met lezen van "De Literaire Hemel januari"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
DE WIJK - Veel mensen hebben nog elpees en singles in huis. Het is natuurlijk jammer om ze nooit meer te draaien en de verhalen die erbij horen te vertellen! Wij geven je graag de mogelijkheid je plaatjes nog eens te laten horen op onze vinylavond op zaterdag 25 januari in Atlas Sportcafé. Toegang is gratis.


Ga door met lezen van "Atlas Sportcafé organiseert Vinyl top 40"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
DE WOLDEN - De buurtteams De Wolden zijn vanaf januari in de bibliotheken van Ruinen, Ruinerwold, de Wijk en Zuidwolde te vinden. Wekelijks is gedurende een dagdeel een buurtwerker aanwezig voor vragen en ideeën die inwoners hebben op het gebied van wonen, welzijn, zorg en veiligheid.

Ga door met lezen van "Buurtteams De Wolden beschikbaar in bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
ZUIDWOLDE - Ben je 30+, hou je van dansen en uitgaan ? Single, kom je met je vrienden of je partner? Het maakt niet uit. Op zaterdag 25 januari 2020 kan je in zaal Den Kaat in Zuidwolde je dansmoves weer eens proberen!

Ga door met lezen van "Wanna dance?"

Geplaatst door B S

Tweet This!