'

Jan 4
BERGHUIZEN - Muziekvereniging De Bergklanken trapte donderdagavond 2 januari het jubileumjaar af met een nieuwjaarsbijeenkomst. Er was aandacht voor maar liefst elf jubilarissen. Dit jaar bestaat de vereniging 65 jaar.

Foto: Alie van ’t Ende

Ga door met lezen van "De Bergklanken eert jubilarissen bij start jubileumjaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
RUINEN - Zondagmiddag 5 januari is er een nieuwjaarsreceptie in sporthal kantine de Marse in Ruinen. Rond de klok van 15.00 uur is een ieder welkom voor een hapje en een drankje, om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen of om na te praten over het kerst voetbaltoernooi. Ook is er muziek van Cave Canem, een hele leuke band. Deze band speelt met veel passie en enthousiasme akoestische rock covers. Tijdens deze (semi-)akoestische optredens wordt een breed scala aan bekende covers gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan Bon Jovi, Journey, Normaal, Johnny Cash, Van Dik Hout eva.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
DRENTHE - Vrijdag 10 januari wordt Pieter van Os in café De Amer geïnterviewd over ‘Liever dier dan mens’. Journalist Pieter van Os, zoon van Henk van Os, schreef het onwaarschijnlijke levensverhaal van de nu 93-jarige Mala Kizel. Als enige van haar familie overleefde ze de oorlog, door zichzelf uit te geven voor iemand anders, met verschillende namen en levensverhalen in een tijd dat je identiteit bepaalde of je bleef leven of niet.

Ga door met lezen van "De Literaire Hemel januari"

Geplaatst door B S

Tweet This!