'

Jan 6
DE WIJK - Vanaf maandag 6 Januari (Driekoningen) hangen de Midwinterhoorns van De Riesteblaozers weer aan de wilgen of op de Hilde. En daar blijven ze daar tot 29 november dit jaar wanneer de Adventsperiode weer aanbreekt. Afgelopen weekeinde kwamen ze nog op diverse plaatsen in actie.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Riestebloazers hangen de midwinterhoorns aan de Wilgen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
IJhorst - Tijdens de laatste maanden van 2019 is er door de jeugdwerkgroep ‘Weer of geen Weer’ hard gewerkt aan een groot Insectenhotel.

Ga door met lezen van "Insectenhotel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
RUINEN - Bij de vogelvoedertafel in de tuin van bezoekerscentrum Dwingelderveld is het gezellig druk. Koolmezen, pimpelmezen, merels, vinken, groenlingen, roodborstjes en nog veel meer tuinvogels strijden om de lekkerste zaden en vruchten die vrijwilligers van Natuurmonumenten hebben opgehangen.

Ga door met lezen van "Tuinvogels tellen bij bezoekerscentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
DE WIJK - De nieuwjaarsreceptie van v.v Wacker is zondag goed bezocht. Traditioneel werd er eerst gevoetbald. Het damesteam nam het op tegen het 45+ team. De dames verloren nipt met 2-3. Bij de wedstrijd Wacker 4 tegen Wacker 2 werd er ook behoorlijk strijd geleverd. Wacker 4 won met 7-3. Daarna sprak voorzitter Frans Zinger de aanwezigen toe in de kantine. Hij nam het jaar 2019 door in vogelvlucht.

Geplaatst door B S

Tweet This!