'

Jan 7
DE WIJK - Afgelopen zaterdag 4 januari was het jaarlijkse biljarttoernooi bij café de Wiekslag. Dit jaar in de vorm van een zgn. kassiestoottoernooi. Met vijftien deelnemers was het een spannende en geslaagde dag. Uitslag: 1. Harold Hendriks, 2. Rieks Scholin en 3. Johan Duiven

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
RUINEN - Burgemeester Roger de Groot reikte maandag 6 januari 2020 om 21.45 uur een Koninklijke onderscheiding uit aan Jan Schenkel in Café Restaurant Kuik in Ruinen. Met deze uitreiking wordt de inwoner van De Wolden onderscheiden worden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ga door met lezen van "Koninklijke onderscheiding voor Jan Schenkel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
DE WIJK - De Nieuwjaarsduik van de Antrappers op 1 januari dit jaar bracht naar boven toe afgerond het mooie bedrag van € 2020 in het laatje. Dit bedrag werd bijeen gebracht door de deelnemers aan de duik, middels een collecte onder bezoekers. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst. Die dit bedrag mogen verdelen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Overhandiging opbrengst Nieuwjaarsduik 2020"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
GigaG-Cascaderun en Unicef Kinderloop 2020

DRENTHE - De voorbereidingen voor de Cascaderun, het grootste hardloopfestijn van Drenthe, zijn alweer in volle gang. Zo kunnen ook dit jaar leerlingen van alle scholen uit de gemeente Hoogeveen meedoen aan een wedstrijd om de 3D-medaile te ontwerpen voor de GigaG-Cascaderun.

Ga door met lezen van "Ontwerpwedstrijd medaille "

Geplaatst door B S

Tweet This!