'

Jan 8
DE WOLDEN - Dinsdagavond was er een zeer gezellige en goed bezochte nieuwjaarsontmoeting in het gemeentehuis. 'Het is goed om te zien dat we elkaar opzoeken, dat we zo’n actieve en betrokken gemeenschap hebben' aldus de Burgemeester.

Ga door met lezen van "Interactieve nieuwsjaarontmoeting"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
DE WOLDEN - Op 1 januari 2020 telde gemeente De Wolden 24.331 inwoners. Daarmee is het aantal inwoners in De Wolden afgelopen jaar gestegen met 221. In 2018 steeg het aantal inwoners nog met 187.

Ga door met lezen van "De Wolden blijft groeien"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
DE WOLDEN - Klik & Tik is een computercursus voor beginners, voor mensen die nog niet wegwijs zijn op de computer en op internet en dat wel graag willen worden. In de cursus wordt geleerd gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals een tekst maken, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gratis computercursussen bij Bibliotheken De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
DRENTHE - Op zaterdag 25 januari 2020 vindt de Dag van de Drentse Familiegeschiedenis plaats in het Drents Archief. De openingshandeling wordt verricht door Sonja van der Meer, directeur van Het Drentse Landschap. Zij neemt de archiefinventaris van het familiearchief Van Lier in ontvangst.

Ga door met lezen van "Dag van de Drentse Familiegeschiedenis "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
DE WIJK - Al sinds de oprichting van Atlas Sport is de relatie met korfbal vereniging Roreko zeer goed. Tijdens het zaalseizoen zijn een groot aantal spelers elke woensdag avond in de sportschool te vinden. Onder leiding van één van de instructeurs wordt hier hard gewerkt aan de fitheid van de korfballers.Ga door met lezen van "Atlas sport steekt coaches Roreko in het nieu"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
DRENTHE - De zeer veelzijdige kunstenaar Erik van Ommen (1953) is op zondag 19 januari om 14.00 uur te gast in het Drents Museum. Van Ommen maakt figuratief werk in de traditie van de Noordelijke realisten en exposeert in musea en galerieën in binnen- en buitenland.

Ga door met lezen van "Erik van Ommen te gast in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!