'

Jan 9
DE WIJK - Veel vrijwilligersorganisaties en organisaties waar vrijwilligers actief zijn hebben wel een vrijwilligersverzekering. De dekking daarvan loopt echter sterk uiteen. Daarnaast zijn er ook organisaties die geen verzekering hebben. Hierdoor zijn lang niet alle vrijwilligers en hun organisaties (voldoende) verzekerd voor de risico’s die ze lopen.

havezate-ingang1

Ga door met lezen van "Infoavond gemeentelijke vrijwilligersverzekering"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
STAPHORST - SWS is op zoek naar nieuwe cursisten voor de cursus fotobewerking in Staphorst en voor de cursus voortgezet Windows in IJhorst. Ook voor andere cursussen kunt u zich aanmelden.

Ga door met lezen van "Cursisten computerlessen SWS "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
DE WIJK - Te koop: 4 winterbanden compleet met stalen velgen. Kunnen nog wel een rondje mee. 205/55/R16 doe een bod! Meer informatie: 06-50953385.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
STAPHORST - Op woensdagmorgen 8 januari heeft wethouder Mussche de eerste deelneemster van ANWB AutoMaatje Staphorst thuis opgehaald.

Ga door met lezen van "Feestelijke aftrap van ANWB AutoMaatje Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
MEPPEL - Op een parkeerplaats aan de Hugo de Grootstraat in Meppel is een auto uitgebrand en een naast deze auto staand voertuig zwaar beschadigd donderdagochtend. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De brandweer heeft de vlammen gedoofd maar kon niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
ECHTEN - Zaterdag 11 januari organiseert het Huus met de Belle in Echten een mooie winterwandeling. De ongeveer 8 kilometer lange wandeling zal door de prachtig gevarieerde omgeving van Echten gaan.

Ga door met lezen van "Winterwandeling Huus met de Belle Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
RUINERWOLD - Op 21 Maart 2020 wordt de ‘Kroeg tot Kroegloop’ weer georganiseerd! De loop begint om 16.00 uur en er wordt gelopen van café De Kastelein in Ruinerwold naar café Hees in Ruinen , een parcours van één rechte lijn, met een afstand van 9,4 km. Het unieke karakter van deze loop is dat het een goed doel steunt, een groot deel van de startgelden is daarvoor bestemd. Het goede doel is dit jaar: Fleur Bloemen Stichting.

Ga door met lezen van "Kroeg tot Kroegloop"

Geplaatst door B S

Tweet This!