'

Jan 11
RUINERWOLD - Nummers van de Ruinerwolds rock&lol band "Jammer" staan sinds deze week op Spotify. Dat wil zeggen, voorlopig alleen de 16 nummers van de eerste cd Misse Varve. Bij de geheime zenders worden deze nummers nog regelmatig gedraaid. En van deze luisteraars kregen we de vraag of we ze ook op Spotify wilden zetten aldus bassist Boschopp'n Ben. Bij CD Hal Ruinen is alleen de eerste nog te koop. Jammer maakte in totaal 3 CD albums en 4 singles.

https://open.spotify.com/album/0hmALZ4mfNAcjhQHQRzWqo?si=dQLnECOZQl-ODasyiqiciQ

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 11
HOOGEVEEN - Een auto is op de A28 bij het knooppunt Hoogeveen van de weg geraakt en in de berm tot stilstand gekomen. Een vrouw en kind kwamen er zonder verwondingen vanaf. Over de oorzaak is niets bekend.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 11
REGIO – Het Alfa-college staat opnieuw in de top van beste mbo-instellingen in Nederland, volgens de vandaag gepubliceerde Keuzegids mbo 2020. Met de vierde plaats op de ranglijst van mbo-scholen is het Alfa-college daarnaast de beste brede mbo-opleider van Noord-Nederland.

Ga door met lezen van "Alfa-college vierde op ranglijst beste MBO"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 11
STAPHORST - Op een zolder van een woning aan het Haverveld in Staphorst is vrijdagavond brand uitgebroken. De brandweer was snel ter plaatse om uitbreiding van het vuur te voorkomen. Dat lukte. Wel ontstond er brand en rook schade in de woning. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 11
HOOGEVEEN - De politie heeft vrijdagavond rond 18:45 een melding binnen gekregen van een woningoverval aan De Lijster in Hoogeveen. De politie is ter plaatse en doet onderzoek. Over de exacte omstandigheden is momenteel nog niks bekend.

Geplaatst door B S

Tweet This!