'

Jan 12
RUINEN - Camerata Delft geeft op zondag 2 februari een concert in de Mariakerk in Ruinen. Het ensemble Camerata Delft staat voor persoonlijke, fantasievolle uitvoeringen van voornamelijk 17de en 18de eeuwse kamermuziek op bijzondere locaties.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Camerata Delft speelt in de Mariakerk in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 12
DE WOLDEN - Berien Bakker is benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder van de stichting Wolderwijs en de stichting Kindcentra Wolderwijs. Dat heeft de Raad van toezicht donderdag bekendgemaakt.

Ga door met lezen van "Berien Bakker nieuwe directeur Wolderwijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 12
REGIO - De Nederlandse bevolking groeide in 2019 met naar schatting 132 duizend personen tot ruim 17,4 miljoen inwoners. De bevolking nam meer toe dan in de afgelopen drie jaar. In 2019 kwamen er 31 duizend inwoners meer bij dan een jaar eerder. Er vestigden zich vooral meer mensen uit het buitenland. Dat blijkt uit de nieuwste raming van het CBS.

Ga door met lezen van "Bevolking groeit naar ruim 17,4 miljoen inwoners"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 12
HOOGEVEEN - “Welke school ga ik kiezen na de basisschool?” Dat is een spannende vraag voor leerlingen van groep 8. Om leerlingen en ouders kennis te laten maken met het voortgezet onderwijs is Hoogeveen, organiseren RSG Wolfsbos en het Roelof van Echten College op vrijdag 24 januari van 15.00 tot 21.00 uur een Open Dag.

Ga door met lezen van "Open Dag Voortgezet Onderwijs Hoogeveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!