'

Jan 13
REGIO - Glasvezel Buitenaf hoopt de avond de bewoners van dorp IJhorst op 21 januari te informeren, maar ook de directie van de school, dat er glasvezel in IJhorst komt als er voldoende deelname is (35%).

Ga door met lezen van "Informatieavonden Glasvezel Buitenaf"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 13
RUINERWOLD - Zondag 9 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur komt Pick’n’Shovel naar Ruinerwold voor een spetterend optreden! Hoewel ze uit het Noorden van het land komen klinken ze als een band uit het zuiden van de Verenigde Staten. Pick’n’Shovel is een 5-koppige bluegrass/rootsband met karakter.


Museumboerderij Karstenhoeve1

Ga door met lezen van "Ol’time rootsband Pick ‘n’ Shovel bij Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 13
REGIO - De eerste wedstrijd voor Reddingsbrigade Staphorst was zaterdag 11 januari 2020 in Weert. Bij deze Nieuwjaarswedstrijd is meegedaan met één damesteam en twee herenteams. Er waren drie klassementen: Junioren B: 2002-2005, Junioren A: 2004 en eerder en Masters: 1990 en eerder. Namens Staphorst deed er een Heren A, heren B en dames A mee.

Ga door met lezen van "Eerste wedstrijd voor Reddingsbrigade "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 13
HOOGEVEEN - Aan de Eikenlaan in Hoogeveen is zondag aan het begin van de avond een auto in een sloot beland. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster in een flauwe bocht de macht over het stuur kwijt en belande via het fietspad in de sloot. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 13
HOOGEVEEN - Een bovenwoning aan het Armenwerkhuispad in Hoogeveen is zondagochtend brand ontstaan.

Ga door met lezen van "Woningbrand in Hoogeveen"

Geplaatst door B S

Tweet This!