'

Jan 14
RUINEN - Bosbaden, in Japan is er een hele wetenschap aan gewijd en heet het Shinrin Yoku. Letterlijk betekent dit “jezelf onderdompelen in de atmosfeer van het bos”. Het aanwezig zijn in de natuur tussen het groen heeft een aantoonbare heilzame werking op lichaam en geest.

Ga door met lezen van "Dompel jezelf onder in de atmosfeer van de Drentse natuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 14
DRENTHE - In de gangen en kantoren van Stichting Kunst & Cultuur in Assen worden vanaf 17 januari meer dan zestig bijzondere schilderijen en objecten van Marieke Geerlings, Derek Scholte en Heike Suhre geëxposeerd.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling in het kader van 75 jaar vrijheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 14
DE WIJK - Terwijl de sneeuwvlokken gestaag de koude wintergrond bedekken is honderden kilometers verderop de keuken van v.v. Wacker gevuld met vrijwilligers, die zich bezig houden met de voorbereiding voor de lunch tijdens het jaarlijkse kaartmarathon georganiseerd door de supporters vereniging van de v.v. Wacker.

Ga door met lezen van "Kaartmarathon wederom een doorslaand succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 14
REGIO - Een goed begin van 2020, is een sportief begin, dachten twee leerlingen van RSG Wolfsbos. Marit Enting en Hieke Kruit, uit klas 5 en 6 vwo, kozen ervoor om een sportevent te organiseren in het kader van hun profielwerkstuk.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos organiseren sportevent "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 14
MEPPEL - Kindercircus Okidoki uit Meppel trapt het nieuwe jaar af met een voorstelling in eigen ruimte. De voorstelling ‘Hotel Okidoki’ wordt gespeeld door de voorstellingsgroep op 26 januari.

jongleren 1

Ga door met lezen van "Optreden 'Hotel Okidoki' "

Geplaatst door B S

Tweet This!