'

Jan 15
REGIO - Tijdens de actieve ontmoetingsochtend op dinsdag 21 januari zijn alle inwoners van Staphorst, Rouveen en IJhorst welkom voor een gezellige ochtend met verhalenverteller Jan Wiersma in de Buurtstee in Rouveen.

Ga door met lezen van "verhalenverteller Jan Wiersma in de Buurtstee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
VEENINGEN - Op zaterdag 1 februari is er slachtdag op biologische boerderij De Pieperij. Want als je vlees wilt eten, kun je beter goede kwaliteit nemen. Van dieren die hebben kunnen grazen in de natuurgebieden van het Reestdal in Drenthe. Het ras Limousin staat bekend om haar fijn vezelige vleesstructuur en goede smaak. Dus het vlees zal weer uitstekend zijn (heerlijk voor de Kerstdagen).

Ga door met lezen van "Slachtdag op De Pieperij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
ZUIDWOLDE - Vanaf donderdag 9 januari is een bijzondere archeologische vondst te zien in het gemeentehuis in Zuidwolde: een verbogen bronzen zwaard van 3500 jaar oud.

Ga door met lezen van "Zwaard van Echten te zien in gemeentehuis "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
DE WIJK - Voor vrijdag 10 januari stond er gratis schaatsen voor leden van IJsvereniging Dickninge bij Flevonice op het programma. Dit ging vanwege de lenteachtige weersomstandigheden niet door. De nieuwe datum is 7 februari. Opgave voor 30 januari via penningmeester@ijsverenigingdickninge.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
DE WIJK - Mondharmonicaclub het Reestdal houdt het na bijna twintig jaar voor gezien. Het groepje is door ouderdom en overlijden van een aantal leden behoorlijk uitgedund. Nu ook accordeonist Henk de Roo heeft aangegeven er mee te stoppen, is het voor de rest ook mooi geweest.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Mondharmonicaclub het Reestdal gooit handdoek in de ring"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 15
DE WOLDEN - De gespecialiseerde uitvoeringscoördinatie die eerder werd uitgevoerd door Stichting MEE Drenthe wordt vanaf maart door Stichting Welzijn De Wolden gedaan.

Ga door met lezen van "Uitvoeringscoördinatie naar Welzijn De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!