'

Jan 16
DE WOLDEN - Jongeren in De Wolden worden uitnodigt voor een netwerklunch van Young de Wolden op maandag 10 februari van 12:00 -14:00 in Buitencentrum de Poort in Ruinen.

Ga door met lezen van "Netwerklunch Young de Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 16
DE WIJK - Het harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo heeft woensdagavond op verzoek van Businessclub Wacker een serenade gebracht aan Roelof Klomp. De prominente inwoner uit De Wijk die zijn 90e verjaardag vierde bij café de Wiekslag werd compleet verrast door zijn dorpsgenoten die zich in het geheim hadden opgesteld achter de schuifdeuren. Wethouder Jan van ’t Zand was eveneens aanwezig om de felicitaties over te brengen namens gemeente De Wolden.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Apollo brengt serenade aan 90 jarige Roelof Klomp"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 16
REGIO - De uitvoering vindt plaats op zaterdag 29 februari in de Grote Kerk van Steenwijk door het koor van de COV Steenwijk, vier professionele solisten en het Van Wassenaer Consort onder leiding van Rob Meijer.Vollenhove, via leden van het koor en via de website www.covsteenwijk.nl

Ga door met lezen van "Israël in Egypt, oratorium van G. F. Händel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 16
DE WOLDEN - Geachte inwoner, ondernemer en betrokkene, De gemeenteraad van De Wolden nodigt u van harte uit voor de dialoogbijeenkomst over de dienstverlening van onze gemeente op donderdagavond 16 januari 2020.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kom ook en praat mee over gemeentelijke dienstverlening!"

Geplaatst door B S

Tweet This!