'

Jan 17
REGIO - Altijd al mee willen doen met een echte marathonwedstrijd? Meegedaan met de recreantenclinic en enthousiast geworden? Geef je dan nu op voor de recreantenmarathoncompetitie! Er wordt een recreantenmarathoncompetitie over 3 wedstrijden georganiseerd.

Ga door met lezen van "Inschrijving Recreantenmarathon geopend!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
IJHORST - Op woensdag 29 januari begint in De Poele de computercursus voortgezet.
• De lessen zijn in De Poele in IJhorst (woensdag van 19.30 – 21.30 uur).
• Het zijn 8 bijeenkomsten.
• De kosten zijn € 6,00 per les, inclusief koffie/thee en lesmateriaal.
• U kunt een eigen laptop of een van onze computers gebruiken.

Ga door met lezen van "SWS start met computercursus voortgezet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
BROEKHUIZEN - Cabaretgroep Boerenblond is weer op volledige oorlogssterkte. Na het wegvallen van twee leden, is het gezelschap aangevuld met maar liefst drie nieuwe leden. Met het nieuwe programma: ‘Turbulent’ wordt een nieuwe start gemaakt. De try-out is op zondag 9 februari bij Herberg ’t Plein in Meppel.

foto: B. Koning

Ga door met lezen van "Boerenblond weer op volledige oorlogssterkte "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
ZUIDWOLDE - Speksteen is een zachte steensoort, die zich gemakkelijk met een kleine beitel, vijlen en raspen laat bewerken. Het is een fijne kennismaking met beeldhouwen.

Ga door met lezen van "Workshop werken met speksteen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
LINDE - Op de Linderweg tussen Linde en Dedemsvaart is een bedrijfsbusje frontaal tegen een boom gereden vrijdagochtend. De bestuurder raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 17
STAPHORST - Op woensdagmiddag 22 januari is er een gezellige spelmiddag in het Dienstencentrum voor iedereen met het spel Bingo. De kosten voor de bingo inclusief koffie/thee en wat lekkers zijn € 5,00 (2 SWS-strippen). Aanmelden vooraf is niet nodig. Iedereen is welkom! Locatie: Dienstencentrum, Berkenlaan 1 te Staphorst van 14.00 – 16.00 uur. Meer info via www.sws-staphorst.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!