'

Jan 18
ANSEN - Een automobilist is op de Ruinerdijk in Ansen frontaal op een boom gereden zaterdagmiddag. De bestuurder raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Deze auto werd in de zijkant geraakt door een bestelauto die vanuit een zijweg de Ruinerdijk opdraaide. De vermoedelijk oorzaak is dan ook een voorrangs kwestie.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
DE WIJK - Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu afd. De Wijk is stilgestaan bij het zestig- en vijftigjarig jubileum van twee leden, t.w. Hennie Koster-de Wit en Aaltje Brouwer-Reinders. Ze hebben gedurende hun lange staat van dienst aan veel activiteiten van Vrouwen van Nu meegedaan en zijn allebei bestuurslid geweest. De beide jubilarissen werden verrast met een mooie toespraak van de voorzitter, een oorkonde en een prachtig boeket bloemen, geschikt op een mooie vaas.

foto: BS/weblog-dewolden.nl links Hennie Koster-de Wit en rechts Aaltje Brouwer-Reinders.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
RUINERWOLD - Dit voorjaar wordt in Ruinerwold de cursus ‘Vallen Verleden Tijd’ weer aangeboden. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen van 65 jaar en ouder die ooit een valpartij hebben meegemaakt of dat willen voorkomen. De cursus wordt georganiseerd door de gemeente in samenwerking met Fysiotherapie Ruinerwold en de Stichting Sport en Beweeg.

Ga door met lezen van "Valpreventie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
ZUIDWOLDE - Op de eerste mogelijkheid om kaarten voor het openluchttheater spektakelstuk Mina Koes te kunnen bemachtigen, is enthousiast gereageerd. De mensen stonden in de rij om een kaartje te kunnen bemachtigen.

Ga door met lezen van "Extra zitplaatsen voor spektakelstuk Mina Koes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 18
DE WIJK - Donderdag 13 februari aanstaande organiseert de wandelclub van de Vrouwen van Nu, afdeling De Wijk, de maandelijkse Drentse wandeltocht. Iedere maand organiseert er een Drentse afdeling van de Vrouwen van Nu een wandeltocht in de omgeving van de betreffende afdeling.

Ga door met lezen van "Drentse wandeltocht Vrouwen van Nu"

Geplaatst door B S

Tweet This!