'

Jan 20
ZUIDWOLDE - Op woensdag 22 januari 2020 is het echtpaar Henkes-Vermeulen 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 22 januari 2020. Het
echtpaar viert het jubileum in Zuidwolde.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
REGIO - De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor de optredens van 2020. Dit jaar staat ze met een prachtig authentiek plattelandsstuk op de planken.

Ga door met lezen van "Vechttoneel komt met prachtig plattelandsstuk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
REGIO - Kom gezellig buurten in Rouveen bij de Buurtstee en de Bieb tijdens het Open Huis op zaterdag 25 januari tussen 10:00 en 13:30 uur.

Ga door met lezen van "Open huis bij Buurtstee en Bieb"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
BERGHUIZEN - Op zondag 26 januari is er weer een laagdrempelige 'Kerk zonder Drempelviering' in de kerk in Berghuizen. Het thema is dit maal: 'Goede voornemens?' In de afgelopen week viel 'Blauwe maandag': volgens sommige psychologen de meest deprimerende dag van het jaar.
Ga door met lezen van "Goede voornemens in Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
OOSTEINDE - Na het succes van de eerste drie jaar, gaat de inzameling van oud ijzer dit jaar op herhaling. Op zaterdag 8 februari houden de Belangenvereniging Oosteinde, de ouderraad van openbare basisschool de Wezeboom en de Speeltuinvereniging deze actie.

Ga door met lezen van "Oud ijzeractie in Oosteinde op herhaling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
RUINERWOLD - Vanaf volgend seizoen (2020/2021) sluit Danni Dingsté aan bij de selectie van KIOS. Hiermee wordt de terugkeer van de echte Spekbraander definitief. Een aantal jaren geleden werd Danni benaderd door DOS’46 om in Nijeveen op het hoogste niveau te gaan korfballen.

Ga door met lezen van "Danni Dingsté keert terug bij KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 20
DRENTHE - Hunebedden bouwen, schilderen in de stijl van Vincent van Gogh en zingen in het Drents? Kom op 18, 19 of 20 februari naar de Opa- en Omadagen in het Drents Museum en het Drents Archief en ga samen op avontuur door het Drentse landschap.

Ga door met lezen van "Opa- en Omadagen in voorjaarsvakantie "

Geplaatst door B S

Tweet This!