'

Jan 27
DE WIJK - Op 30 januari 2020 organiseert vv Wacker een scheidsrechter-avond met betaald voetbal scheidsrechter Siemen Mulder. Deze avond zal Siemen Mulder (Knvb scheidsrechter Eredivisie) ons meenemen in de achtergronden van het scheidsrechter zijn in het betaald voetbal.

Ga door met lezen van "Scheidsrechter Mulder komt naar vv Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
ZUIDWOLDE - Joukje van Roeden-Hoekstra is de beoogde nieuwe raadsgriffier van de gemeente De Wolden. Van Roeden-Hoekstra volgt per 1 maart mevrouw drs. Josee Gehrke op. Gehrke is sinds 2002 griffier en gaat met pensioen. Van Roeden-Hoekstra: “De Wolden is een hele mooie gemeente waar alles goed op orde is, en ik ben heel blij met mijn benoeming.”

Ga door met lezen van "Joukje van Roeden-Hoekstra nieuwe griffier De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DRENTHE - Precies twintig jaar na het overlijden van kunstenaar Wout Muller (1946-2000) opent het Drents Museum de presentatie Wout Muller.

Ga door met lezen van "Presentatie Wout Muller in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE SCHIPHORST - Een automobilist is op de A28 bij De Schiphorst met zijn voertuig de sloot ingedoken maandagochtend. De bestuurder raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De auto werd met zware schade uit de sloot getakeld en afgesleept. Over de oorzaak is niets bekend.

Foto persbureau meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
IJHORST - Op maandagavond 3 februari geeft Martijn Bunskoek van de Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” een presentatie over Libellen en Waterjuffers, in onze regio. Martijn is een bevlogen ecoloog met een brede kennis van de natuur.

Ga door met lezen van "Presentatie over Libellen en Waterjuffers"

Geplaatst door B S

Tweet This!