'

Jan 28
RUINERWOLD - De gemeente verkoopt een aantal bouwkavels aan Dissel in Ruinerwold. Prins Bouw BV gaat daar acht rijenwoningen en een twee-onder-een-kapwoning bouwen. De grond wordt verkocht voor 175.000 euro. Dat is 92.000 euro minder dan de prijs volgens de Notitie Grondprijzen 2019. Hier staat tegenover dat de ontwikkelaar kosten voor planschade, planontwikkeling, onderzoeken en het bestemmingsplan voor haar rekening neemt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
DE WIJK - Het is weer februari. Valentijnsdag is weer in zicht. Dit jaar willen de ouderen van Woon- en zorgcentrum Dunninghe en de 80-plussers uit De Wijk/IJhorst graag weer een dag op stap tijdens de zogenaamde Zonnedag.

valentijnstaart1

Ga door met lezen van "Valentijnsactie Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
STAPHORST - Op de vaste crea-middag van donderdag 6 en 20 februari zal in een workshop met deelnemers geschilderd gaan worden op afval-hout.

Ga door met lezen van "Schilderen op afval-hout"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
DE WIJK - Afgelopen week werd Julian vier jaar, hij was destijds de eerste baby die gebruik maakte van opvang op het IKC! In 2015 breidde Wolderwijs onderwijs zich uit met kinderopvang vanaf twee jaar. Al snel daarna, een jaartje later konden ook kinderen vanaf nul jaar opgevangen worden.Ga door met lezen van "Mijlpijl op IKC De Horst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
DE WIJK - In de tentoonstelling Barbizon van het Noorden – De ontdekking van het Drentse landschap 1850-1950 presenteert het Drents museum werk van grote kunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw die de natuur van Drenthe ontdekten en op doek vastlegden.

Ga door met lezen van "Lezing en workshop in bibliotheek De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 28
DE WOLDEN - De buurtteams De Wolden zijn vanaf januari in de bibliotheken van Ruinen, Ruinerwold, de Wijk en Zuidwolde te vinden. Wekelijks is gedurende een dagdeel een buurtwerker aanwezig voor vragen en ideeën die inwoners hebben op het gebied van wonen, welzijn, zorg en veiligheid.

Ga door met lezen van "Buurtteams De Wolden beschikbaar in bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!