'

Jan 29
RUINERWOLD - Het bestuur en de TC senioren hebben Johnny Wassenaar (40) uit Ruinerwold weten vast te leggen als nieuwe hoofdtrainer van VV Ruinerwold voor het seizoen 2020-2021. VV Ruinerwold is blij te kunnen mededelen dat Johnny Wassenaar met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is. Vorige week werd al bekend dat Jantinus de Vries dit seizoen als interimtrainer het lopende seizoen zal afmaken en hiermee is de club erin geslaagd de ontstane vacatures in te vullen.

Foto: LinkedIn

Ga door met lezen van "Johnny Wassenaar volgend seizoen trainer bij VV Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
REGIO - Zondagmiddag 2 februari is het zover: de 2e editie van Muziek achter de voordeur, georganiseerd door Rotaryclub Hoogeveen-De Wolden. Dé muziektoer in het centrum van Hoogeveen. In twintig huiskamers treden 20 muziekgezelschappen op met uiteenlopende muziekstijlen, van klassiek tot jazz, van blazersensemble tot popmuziek. De opbrengst is voor het goede doel, de Voedselbank Zuidwest-Drenthe.

Ga door met lezen van "Rotaryclub Hoogeveen-De Wolden organiseert muziekspektakel "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
DE WIJK - Wie is wat u betreft ‘Wieker van het jaar 2019’? De Belangenvereniging de Wijk e/o nodigt u uit om mensen te nomineren voor deze titel.

Ga door met lezen van "Wie wordt Wieker van het jaar?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
RUINERWOLD - Vanaf het nieuwe seizoen zal Lisanne Koster spelen in het groen-zwart van KIOS. De 25-jarige speelster maakt hiermee de overstap van DOS ’46 uit Nijeveen naar Ruinerwold. Lisanne heeft haar hele leven gespeeld bij DOS’46.

Ga door met lezen van "Lisanne Koster vindt nieuwe uitdaging bij KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
ZUIDWOLDE - Herman van Hedel begint 4 februari weer met gespreksavonden in de Boerhoorn in Zuidwolde. Deze gespreksavond, op iedere 1ste dinsdag van de maand, is voor mensen die op zoek zijn, vastlopen of anderszins een stap in hun ontwikkeling willen zetten.

Ga door met lezen van "Gespreksavond van Herman van Hedel weer van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
MEPPEL - Een nog onbekende dader heeft woensdagochtend gepoogd om een geparkeerde auto aan de van Ewijcksingel in Meppel in brand te steken. Hiertoe is de achter zijraam van de auto ingegooid en is er vermoedelijk vervolgens iets brandbaars in de auto gegooid. Of er ook iets uit de auto gestolen is is onbekend. De brandweer heeft de brand geblust. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!