'

Jan 30
REGIO - Vanaf vandaag kunnen basisscholen zich op JantjeBeton.nl/loterij aanmelden om mee te doen aan De Kleine Jantje Beton Loterij. Afgelopen jaar haalden tienduizenden leerlingen van 500 scholen een bedrag van € 800.000,- op, waarvan de helft naar de scholen ging. Dit jaar wordt een nog hogere opbrengst verwacht.

Ga door met lezen van "Basisschoolleerlingen in actie voor buiten spelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
DRENTHE - De hele maand februari draait in het Drents Archief een gratis film over kinderen in Drenthe. Op de nostalgische beelden is het dagelijks leven te zien in de jaren ’30 t/m ’60.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Springen, sporten en schaften in het Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
65 jaar Nederlands Klassiek Verbond in Assen

DRENTHE - Ter ere van 65 jaar Nederlands Klassiek Verbond in Assen is er op zaterdagmiddag 8 februari van 14:00 uur tot 17:30 uur een speciaal, feestelijk programma in het Drents Archief.

Ga door met lezen van "Feest der klassieken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
DE WIJK/VEENINGEN - Friberne Varkenshouder Henk Jan ten Kate uit Veeningen en supermarkt ondernemer Niek Slomp van COOP Dunnink in De Wijk gaan een samenwerking aan in het leveren van Friberne varkensvlees in het diepvries schap.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Lokale samenwerking Coop Dunnink en varkenshouder Ten Kate"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 30
RUINERWOLD - De eerste wedstrijd na de winterstop, dus een belangrijke! Donkerbroek had voor de winterstop niet zo gek veel punten verzameld, dus ook dat leek wel te doen. Het draaiboek: om 14.00 uur aftrappen, rond 15.45 uur met 3 punten het veld af en met een goed gevoel de discobus weer in.

Ga door met lezen van "Ruinerwold onderuit in Donkerbroek"

Geplaatst door B S

Tweet This!