'

Jan 31
REGIO - Gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde geeft zaterdag 7 maart een concert in de Grote Kerk in Steenwijk. Het interkerkelijke koor staat onder leiding van dirigent Harold Kooij en krijgt medewerking van Jan Vayne op de vleugel, Marcel Zimmer op slagwerk/percussie, Mark Dekkers op contrabas, Ronald Ruiter op trompet en bugel en Nico Penners op de klarinet en altsax.

Ga door met lezen van "Gospelkoor El Jakim treedt op met Jan Vayne"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 31
RUINERWOLD - Korfbalvereniging KIOS vindt het hebben van betrokken leden van groot belang. De insteek van de vereniging is dat ieder lid iets bijdraagt en daarnaast dat de talenten van vrijwilligers zo goed mogelijk worden benut. Met ondersteuning van de vrijwilligerscommissie probeert KIOS te zorgen voor een zo optimaal mogelijke bezetting van de verschillende functies binnen de vereniging.
Ga door met lezen van "Korfbalvereniging KIOS voert actie voor meer vrijwilligers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 31
ZUIDWOLDE - Hoe praat een seculiere cultuur over religie? Welke invloed heeft geloof in het politieke speelveld? Kan de Bijbel vandaag nog relevante lessen bieden aan een weldenkende 21ste-eeuwer?

Ga door met lezen van "Alain Verheij over zijn boek ‘God en ik’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 31
DE WIJK - Bij Vrouwenkoor Meander uit De Wijk staat de factor gezelligheid, sociale contacten en natuurlijk het instuderen van liedjes hoog in het vaandel. Ze treden regelmatig op in ouderencentra in de regio en ieder vijf jaar hebben we jubileumconcert.


Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kun je nog zingen, zing dan mee met Vrouwenkoor Meander"

Geplaatst door B S

Tweet This!