'

Jan 28
DE WOLDEN - De buurtteams De Wolden zijn vanaf januari in de bibliotheken van Ruinen, Ruinerwold, de Wijk en Zuidwolde te vinden. Wekelijks is gedurende een dagdeel een buurtwerker aanwezig voor vragen en ideeën die inwoners hebben op het gebied van wonen, welzijn, zorg en veiligheid.

Ga door met lezen van "Buurtteams De Wolden beschikbaar in bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE WIJK - Op 30 januari 2020 organiseert vv Wacker een scheidsrechter-avond met betaald voetbal scheidsrechter Siemen Mulder. Deze avond zal Siemen Mulder (Knvb scheidsrechter Eredivisie) ons meenemen in de achtergronden van het scheidsrechter zijn in het betaald voetbal.

Ga door met lezen van "Scheidsrechter Mulder komt naar vv Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
ZUIDWOLDE - Joukje van Roeden-Hoekstra is de beoogde nieuwe raadsgriffier van de gemeente De Wolden. Van Roeden-Hoekstra volgt per 1 maart mevrouw drs. Josee Gehrke op. Gehrke is sinds 2002 griffier en gaat met pensioen. Van Roeden-Hoekstra: “De Wolden is een hele mooie gemeente waar alles goed op orde is, en ik ben heel blij met mijn benoeming.”

Ga door met lezen van "Joukje van Roeden-Hoekstra nieuwe griffier De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DRENTHE - Precies twintig jaar na het overlijden van kunstenaar Wout Muller (1946-2000) opent het Drents Museum de presentatie Wout Muller.

Ga door met lezen van "Presentatie Wout Muller in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE SCHIPHORST - Een automobilist is op de A28 bij De Schiphorst met zijn voertuig de sloot ingedoken maandagochtend. De bestuurder raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De auto werd met zware schade uit de sloot getakeld en afgesleept. Over de oorzaak is niets bekend.

Foto persbureau meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
IJHORST - Op maandagavond 3 februari geeft Martijn Bunskoek van de Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” een presentatie over Libellen en Waterjuffers, in onze regio. Martijn is een bevlogen ecoloog met een brede kennis van de natuur.

Ga door met lezen van "Presentatie over Libellen en Waterjuffers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
RUINEN - Hou je van soep, gezelschap en leuk gesprek? Vanaf maandag 27 januari kun je elke laatste maandag van de maand tussen 12.30-13.30 uur gezellig komen genieten van een heerlijke kop soep met stokbrood bij Dorpshuis ’t Neie Punt in Ruinen. De kosten hiervoor bedragen slechts €3,-. Aanmelden is niet nodig en iedereen is van harte welkom!

foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Aanschuiven bij de Soep in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
REGIO - Zaterdag 25 januari 2020 vond de eerste SERC wedstrijd van 2020 plaats, de Internationale Ontmoeting in Eindhoven. Reddingsbrigade Staphorst deed met drie seniorenteams en één juniorenteam mee aan deze wedstrijd.

Ga door met lezen van "Eerste plaats junioren Reddingsbrigade Staphorst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
ZUIDWOLDE - Op dinsdagavond 4 februari organiseert ViP De Wolden een bijeenkomst speciaal voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties over ‘Omgaan met zorgsignalen binnen het vrijwilligerswerk’ in Ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Bijeenkomst: Omgaan met zorgsignalen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
ZUIDWOLDE - Op de Hoogeveenseweg in Zuidwolde is een fietsster gewond geraakt nadat ze in botsing kwam met een automobilist zaterdagochtend. Over de oorzaak buigt de politie zich. het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
ECHTEN - Wie doet er mee met deze gezellige pub quiz? Na het succes van de vorige editie staat de pubquiz op veler verzoek weer op de kalender. Een leuke, gezellige én leerzame avond. Je mag alleen mee doen of met een team (max 4 pers) Opgave is noodzakelijk! Uiterlijk voor 27 januari, kosten voor deze avond zijn € 5,- incl. koffie en thee. Opgeven via acoldekarke@keivaneendorp.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
RUINERWOLD - Afgelopen dinsdag heeft Tiffany Bennink 100 kilometer geschaatst op de Weissensee voor Kika. Bij deze wil ze alle sponsoren bedanken, mede dankzij hen hebben wij met ons team ruim €50.000 opgehaald! Mochten er mensen interesse hebben om volgend jaar ook mee te schaatsen, dan kunnen zij zich inschrijven via www.schaatsvoorkika.nl.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
RUINERWOLD - Jantinus de Vries uit Ruinen zal het lopende seizoen als interim-trainer fungeren bij vierdeklasser VV Ruinerwold en volgt daarmee de tussentijds, om privéredenen, gestopte Bennie Vissers op.

Ga door met lezen van "Jantinus de Vries interimtrainer VV Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
ZUIDWOLDE - Dinsdag 11 februari geeft Joop Verburg een presentatie met veel mooie beelden over insecten zoals vlinders, bijen, kevers en allerlei andere soorten insecten in hun natuurlijke Zuidwoldiger omgeving. Hoe leven ze? Hoe gaat de gedaanteverwisseling? Waar leven de voorstadia van? Zijn er veranderingen?

Ga door met lezen van "Het leven van Insecten in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
DE WOLDEN - Sinds 1 januari is er iets veranderd in het aanvragen van kwijtschelding van de waterschapsbelasting. Voortaan moet u deze aanvraag indienen bij het Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn (GBLT).

Ga door met lezen van "Aanvraag kwijtschelding belasting waterschap bij andere instantie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
RUINERWOLD - Op 26 januari 2020 zal kamerkoor Hera in de Bartholomeus Kerk te Ruinerwold een concert geven. Onder leiding van Raghna Wissink zingen twaalf zangeressen een prachtig programma onder de titel ‘Fear Thou Not’. Het concert begint om 15.30 uur de toegang is € 10,00.

Ga door met lezen van "Concert ‘Fear Thou Not’ Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
REGIO - Dorpshuis De Veldkei in Havelte is weer een ondernemer rijker. Wim van Braam, van Reparatiestudio Wim, heeft zijn intrek genomen in een gedeelte van het pand.

Ga door met lezen van "Reparatiestudio Wim is verhuisd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
OOSTEINDE - Dinsdag 21 januari reden we om 17.00 uur richting Meppel. We gingen met zestien dames uit eten bij het sfeervol lesrestaurant DeliCious van het Drenthe College in Meppel. We werden hier om 17.30 verwacht. De tweedejaars studenten heetten ons welkom. Op het menu stond een vier gangen menu.


Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu Oosteinde eten bij Drenthe College"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
DRENTHE - Business Voice Drenthe is het pitch evenement voor startende ondernemers die hun idee tot uitvoering willen brengen en een extra steuntje kunnen gebruiken.

Ga door met lezen van "Business Voice Drenthe 2019 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 7, totaal 139 artikelen)