'

Feb 3
DE WIJK - Ria Westerhuis uit De Wijk mocht zondagmiddag de Ommer poëzieprijs in ontvangst nemen. De wedstrijd was uitgeschreven door stadsdichter Viviane Rose.

Ga door met lezen van "Ria Westerhuis ontvangt Ommer poëzieprijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
RUINERWOLD - Op vrijdag 13 maart organiseert de acitviteitencommissie van korfbalvereniging KIOS weer de jaarlijkse KIOS Pubquiz. Dit jaar zal dit echter in het teken van het jubileum van KIOS 100 jaar zijn en staat inschrijving ook open voor teams van andere verenigingen uit Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Verkoop KIOS Jubileumloterij van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
HOOGEVEEN - Onbekenden hebben aan de Mr Cramerweg in Hoogeveen een bushokje totaal vernield. Bovendien werden lantaarnpalen vernield die aan het fietspad tussen de Mr Cramerweg en Hollandscheveld staan. Het zou volgens een aanwonende om 14 lantaarnpalen gaan waarvan het glaswerk kapot is gegooid. Het is nog onbekend wie de dader(s) zijn. Vermoedt wordt dat het afgelopen nacht is gebeurt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
DE WIJK - Vier jubilarissen, bij elkaar opgeteld goed voor maar liefst 180 jaar muziek, werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet door de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk. Wim van Braam en Petra Katoele maken al 40 jaar muziek bij Apollo.

foto: Hilde Fotografie.

Ga door met lezen van "Jubilarissen in het zonnetje gezet door Apollo"

Geplaatst door B S

Tweet This!