'

Feb 5
HOOGEVEEN - Vandaag werd in de VUE-bioscoop de 10de Hoogeveense editie van het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen gevierd en keken ruim 1100 leerlingen een film met een boodschap.

Ga door met lezen van "Ruim 1100 kinderen bekeken film met een boodschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
HOOGEVEEN - Leerlingen van het Roelof van Echten college aan de Voltastraat in Hoogeveen zijn woensdagmiddag uit de scholengemeenschap geƫvacueerd. Volgens een van de leerlingen was er onderdruk in de school ontstaan waarna er plafon platen uit het plafon vielen. het is onbekend hoe dit heeft kunnen ontstaan. Er wordt onderzoek naar gedaan. De evacuatie verliep ruste. Er raakte niemand gewond.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
DE WIJK - De (onmisbare) vrijwilligers op onze mooie sportvelden aan de Wiltenweg in De Wijk, hebben er, naast het gevecht met de vernielzucht van de dassen, een nieuw probleem bijgekregen!

Ga door met lezen van "Na de Dassen, nu de Hondendrollen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
RUINERWOLD - Heeft u al gezien dat er al verscheidene speeltoestellen geplaatst zijn op de speelplaats aan de Buitenhof(Ruinerwold Zuid)? Er ligt een prachtig plan wat al deels gefinancierd is, maar om de speeltuin compleet te maken is er nog meer geld nodig.

Ga door met lezen van "Statiegeld actie Coop voor speelplaats Buitenhof"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
HOOGEVEEN - Op de kruising Leeuweriklaan met de Buizerdlaan in Hoogeveen is een aanrijding ontstaan tussen twee personenauto's. De bestuurder van een van deze voertuigen werd gewond per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De auto's werden door een berger afgesleept. De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een voorrangsfout.

Geplaatst door B S

Tweet This!