'

Feb 6
DRENTHE - Het Drents Archief, een geheimzinnig gebouw middenin het centrum van Assen. Alleen een zonderling waagt zich over de drempel van dit pand om onderzoek te doen in archieven die zijn bedolven onder het stof der eeuwen.

Ga door met lezen van "Maak kennis met het Drents Archief "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
REGIO - De 50 jarige reünie van Please in 2013 in de feesttent in Uffelte was een groot succes. Alle oud bandleden waren daarbij aanwezig. Wat aanvankelijk bedoeld was als een eenmalig gebeuren krijgt nu zeven jaar later een klein vervolg. In de oude bezetting, met Albert Stevens, Klaas Boverhof, Luuk Pieters en Bart Boverhof uit De Wijk worden een paar optredens gedaan.

v.l.n.r.: Bart Boverhof, Albert Stevens, Luuk Pieters en Klaas Boverhof. Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Please krijgt de 50+ weer aan het dansen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
DRENTHE - Op woensdag 5 februari 2020 heeft het Drents Museum tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij naast de vaste bijdrage van de loterij, een extra schenking van 750.000 euro ontvangen.

Ga door met lezen van "Ruim 1,2 miljoen euro voor Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
RUINERWOLD - Op donderdag 6 februari 2020 start de verkoop van het nieuwbouwplan De Dissel vanaf 19.00 uur in het Dorpshuis Buddingehof in Ruinerwold. Op de locatie van de voormalige school "De Dissel' worden rijwoningen en 2-onder-1-kapwoningen gebouwd.

Ga door met lezen van "Start verkoop van nieuwbouwplan De Dissel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
DRENTHE - Van 15 februari tot en met 13 september 2020 is in het Drents Museum op de bovenverdieping van het Drostenhuis het kunstwerk Diasporalia van Koen Theys te zien.

Ga door met lezen van "Diasporalia van Koen Theys toont mensen die er niet zijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
ZUIDWOLDE - Christer, een sjamaan uit Zweden/Noorwegen, geeft op verschillende plekken in het land krachtige healing sessies. Op 11 februari komen we weer in ‘t Wheemhuus gezondheidscentrum te Zuidwolde. Tijdens deze sessies mogen, door middel van lichtvibraties, de (oude) pijnen en karma naar boven komen en afgevoerd worden.

Ga door met lezen van "Sjamaan Christer geeft sessies in ‘t Wheemhuus"

Geplaatst door B S

Tweet This!