'

Feb 7
RUINEN - Onlangs vond de fitheidstest voor senioren in Ruinen plaats. Ruim 100 inwoners hebben door diverse medische en fysieke testen een indruk gekregen van hun fitheid. Er werd onder andere BMI, suikerwaardes, conditie, lenigheid, kracht en coördinatie gemeten.

Ga door met lezen van "Positief Gezond tijdens fitheidstest voor senioren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
STAPHORST - Op 17 juli 2020 organiseert de Stichting Balloonfair Staphorst de derde editie van de Balloonfair. Deze editie kent, net als de vorige 2 edities, een spectaculaire toevoeging met betrekking tot het programma, namelijk parachutespringen! Verder is het ook dit jaar weer mogelijk om ballon te varen, helikopter te vliegen of als VIP in de hangaar 46.

Ga door met lezen van "Derde editie Balloonfair "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
OOSTEINDE - Woensdag 5 februari gingen met 16 dames op pad richting Assen. We waren uitgenodigd als Gast van de Staten. Provinciale Staten boden ons als inwoners van de provincie Drenthe graag een blik achter de schermen van het Provinciaal bestuur.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu Oosteinde bezoeken Provinciehuis Assen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
REGIO - Tijdens het Vrouwenscala op zaterdag 7 maart zal Arjan Erkel, oprichter en ambassadeur van Stichting Free a girl, exemplaren van zijn boek ‘Ontvoerd’ signeren. Deze 4e editie van het Vrouwenscala, georganiseerd door Soroptimistclub De Reestlanden, staat in het teken van Vrijheid, het thema van Internationale Vrouwendag op 8 maart. De opbrengst van deze middag is bestemd voor School for Justice een project van Stichting Free a girl.

Ga door met lezen van "Signeersessie Arjan Erkel tijdens Vrouwenscala De Reestlanden"

Geplaatst door B S

Tweet This!