'

Feb 10
ZUIDWOLDE - Een oververhitte stoommachine van de sauna aan de Ommerweg in Zuidwolde maandagmiddag. De gasten moesten snel naar buiten in hun badjas. Over de oorzaak is niets bekend. De brandweer had de zaak snel onder controle. Zo'n twintig gasten moesten een half uurtje buiten de ontwikkelingen afwachten vior ze weer naar binnen konden.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
ZUIDWOLDE - Afgelopen donderdag is er een nieuwe groep Politiekids van start gegaan in de Wolden. Dit keer in Zuidwolde met kinderen uit groep 7 van CBS de Heidevlinder.

Ga door met lezen van "Politiekids Zuidwolde van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
ZUIDWOLDE - De organisatie van de Naoberspelen wil graag hun plan uitrollen op de basisscholen in Zuidwolde. Het idee is om de beide scholen, naobers van elkaar, 5 sporten in competitie verband te laten uitoefenen en kennis te laten maken met de lokale sportaanbieders.

Ga door met lezen van "Plan voor Naoberspelen basisscholen Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
REGIO - Het mooie van zwemmen is dat het vooral leuk is om te doen. Alleen of samen, om actief bezig te zijn en even te kunnen ontspannen. Daarnaast is het in ons waterrijke land ook belangrijk om regelmatig te kunnen zwemmen. Want in tegenstelling tot fietsen verleer je zwemmen wanneer je het langere tijd niet doet.

Ga door met lezen van "Naar het zwembad tijdens School van de Maand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
HOOGEVEEN - Een automobilist is op de A28 bij Hoogeveen van de weggeraakt en tegen de vangrail gebotst. Een rijbaan van de weg werd tijdelijk afgesloten. Hierdoor ontstond er verkeersoverlast en file. Er raakte 1 persoon gewond. De oorzaak van het ongeval is onduidelijk.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
RUINERWOLD - Door de storm Ciara moest het vlaggenschip onder winderige omstandigheden aantreden tegen OKO/Bies uit en in Opende.

Ga door met lezen van "KIOS blijft in de achtervolging"

Geplaatst door B S

Tweet This!