'

Feb 11
DRENTHE - Vanaf 11 februari 2020 start de online ticketverkoop voor de grote Frida Kahlo-tentoonstelling, die van 11 oktober 2020 tot en met 28 maart 2021 in het Drents Museum in Assen te zien is.

Ga door met lezen van "Drents Museum start ticketverkoop Viva la Frida! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
KOEKANGE - Op vrijdag 14 februari 2019 bent u welkom bij ‘Verhalen rond de Kachel’ op deze culturele avond zal een verhalenverteller, een dichter en een singer-songwriter zijn of haar werk laten horen. Dit is wederom in Huize Welgelegen van de familie Bout.

Ga door met lezen van "Verhalen rond de Kachel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
ZUIDWOLDE - Tijdens het weekend van 29 februari en 1 maart van 13 – 17 uur is er een bijzondere verkoop expositie in mijn huis en atelier aan de Bremstraat 5 in Zuidwolde. In verband met mijn verhuizing naar Meppel zijn daar mooie schetsen en beelden te zien en te koop.

Ga door met lezen van "Expositie en Afscheid Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 11
DE WOLDEN - Tegenwoordig is het niet meer de vraag of sport kan bijdragen aan maatschappelijke doelen maar vooral hoe sport kan bijdragen. Ook in De Wolden zijn we daar druk mee bezig en er wordt door verschillende sportaanbieders en partners gewerkt aan deze ambities. Deze ambities komen in het Sportakkoord De Wolden.

Ga door met lezen van "Op weg naar Sportakkoord De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!