'

Feb 12
ZUIDWOLDE - Evenementenbeleid: balans tussen levendigheid en leefbaarheid. De gemeente actualiseert de regels voor evenementen om beter te kunnen sturen en handhaven bij evenementen. Evenementen zorgen voor levendigheid, ze maken een gemeente aantrekkelijk, maar veroorzaken soms ook overlast.

Ga door met lezen van "Informatie- en inspraakbijeenkomst op 3 maart over het evenementenbeleid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
BERGHUIZEN - Na de twee succesvolle Pubquiz edities in dorpshuis ‘de Barg’n’ is de organisatie volop in touw met de 'Schrikkelquiz'. Op de avond voor Schrikkeldag, aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur.

Ga door met lezen van "Schrikkelquiz: pubquiz in Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
MEPPEL - Kindercircus Okidoki heeft een donatie van 2000 euro ontvangen van Stichting Ondersteuning Gezondheidszorg Meppel. In ruil hiervoor gaat Okidoki voorstellingen verzorgen voor instellingen die te maken hebben met de gezondheidszorg.

Ga door met lezen van "Donatie voor circus Okidoki"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
Hospice Meppel in de bloemetjes gezet

MEPPEL - Waar 45.000 tulpenbollen al niet goed voor zijn. Dinsdagavond is in De Havixhorst een cheque t.w.v. € 3400,00 overhandigd aan Hospice Eesinge Meppel. Het geld werd door de leden van de Soroptimistclub Meppel e.o. ingezameld door tasjes met tulpenbollen te verkopen.

Ga door met lezen van "Tulpenbollen leveren 3400 euro op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
Toekomstdenken laat dromen en doemscenario’s zien

DRENTHE - CBK Emmen toont de komende weken 117 kunstwerken van zowel professionele als amateurkunstenaars die zich hebben laten uitdagen en inspireren door het thema Toekomstdenken.

Ga door met lezen van "Grote tentoonstelling van Drentse kunstenaars "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
‘Nu kan ik zelf nog meedoen’

ZUIDWOLDE - In 2018 kreeg Jeanette Brouwer (50) te horen dat ze een hersentumor heeft. Na een zware operatie, bestraling en chemobehandelingen weet ze dat haar hersens nooit meer de oude worden. Maar bij de pakken neerzitten doet ze niet. Op 11 september beklimt ze met haar Team BrouwerPower de berg Mont Ventoux om geld in te zamelen voor het Hersentumorfonds. ‘Ik realiseer me dat ik het nu allemaal nog kan.’

foto: Myron Erenstein

Ga door met lezen van "Jeanette Brouwer zamelt met Ventoux-actie geld in voor Hersentumorfonds"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
REGIO – Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Ruinen op 19 februari om 9.30 uur, in Zuidwolde op 20 februari vanaf 14.00 uur en in De Wijk op 5 maart om 14.00 uur.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!