'

Feb 13
DRENTHE - Celliste Mare Keja, singer-songwriter Hannah Mae en schrijver en columnist Richard Zuiderveld zijn genomineerd voor de Drentse Talentprijs Cultuur. Dit heeft Stichting Kunst & Cultuur bekend gemaakt. De prijs wordt op 20 april 2020 uitgereikt.

Ga door met lezen van "Genomineerden Drentse Talentprijs Cultuur "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
DE WIJK - Kids die van dansen houden, kunnen terecht bij Atlas Sport. We starten op dinsdag 3 maart met een cursus van tien weken. Je leert verschillende leuke dansen en op vrijdag 5 juni kun je tijdens een spetterende dansshow laten zien wat je geleerd hebt!Ga door met lezen van "Kids kunnen weer dansen bij Atlas Sport!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
MEPPEL - Bij een ongeval op de Meenteweg tussen Meppel en Havelte is een personenauto tegen een boom gereden. Door nog onbekende oorzaak verloor een personenauto de macht over het stuur en belande tegen een boom. De bestuurder is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
DRENTHE - Op zondag 23 februari is componist, pianist en zangeres Jyoti Verhoeff te gast in het Drents Museum. Om 14.00 uur geeft zij een optreden in de Statenzaal van het museum.

Ga door met lezen van "Concert Jyoti Verhoeff 23 februari in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 13
RUINERWOLD - In samenwerking met het Huus van de Taol verzorgt de Karstenhoeve op 13 maart een avond voor alle Drenten, zowel de geboren als de nieuwe Drenten. Try-out van de theater voorstelling: Familie te koop van Margriet Bolding. Nog vóór deze voorstelling in veel Nederlandse theaters te zien is, wordt deze eerst in de Karstenhoeve opgevoerd.

Ga door met lezen van "Try-out voorstelling Margriet Bolding in Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!