'

Feb 14
DE WIJK - Tourist Info Het Reestdal / VTRB de Wijk-Koekange heeft donderdagavond in dorpshuis de Havezate de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt. De foto van Mark Scheper uit De Wijk werd door jury als mooiste foto beoordeeld. In totaal werden er bijna tachtig foto’s ingezonden.

V.l.n.r. Harm Buld, Luuk Buit en Mark Scheper

Ga door met lezen van "Mark Scheper wint fotowedstrijd Tourist Info Het Reestdal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
REGIO - Eén ding in het leven is zeker, je zal op een dag overlijden. De één eerder dan de ander. Maar je weet dat het gaat gebeuren. Waarom zou je jezelf er dan niet goed op voorbereiden?

Ga door met lezen van "Is het afsluiten van een uitvaartverzekering verstandig?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
REGIO - De Valentijnstaartactie van Woon- en zorgcentrum Dunninghe is zeer succesvol verlopen. Met dank aan de ruim 30 taartverkopers werden de taarten van bakkerij Nijstad en Dunnink aan de man gebracht in De Wijk, IJhorst en Rogat.

Ga door met lezen van "Geslaagde Valentijnsactie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
DE WIJK - De voorbereiding van het bevrijdingsconcert in De Wijk is in volle gang. Inmiddels blijkt dat bij velen inmiddels bekend is dat op zondagmiddag 19 april in de sporthal in De Wijk een groot bevrijdingsconcert wordt georganiseerd, waaraan door zo’n 175 muzikanten en zangers wordt meegewerkt.

Ga door met lezen van "Public relations voor bevrijdingsconcert van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
RUINERWOLD - Het Super Springkussenfestijn in de Buddingehof vindt dinsdag 18 en woensdag 19 februari plaats. In de voorjaarsvakantie wordt dit festijn speciaal voor alle kinderen in en om Ruinerwold georganiseerd in samenwerking met alle gemeenschappelijke scholen, Van der Berg Verhuur en dorpshuis de Buddingehof.

Ga door met lezen van "Super Springkussenfestijn in voorjaarsvakantie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
Vrouwen van Nu wandelen in de regen

DE WIJK - Wandelen in de regen, getooid met regen poncho’s en paraplu's, je doet het niet voor de lol zou je denken! Maar voor deze dames van de Vrouwen van Nu was het donderdagmorgen geen enkel probleem. De bikkels trotseerden regen, wind en kou.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Het regent, het regent, de poppetjes worden nat!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
Bijzondere beelden uit de Tweede Wereldoorlog tentoongesteld

DRENTHE - In het Drents Archief zijn de komende tijd vijftig indrukwekkende foto’s uit de Tweede Wereldoorlog te zien. De afgelopen maanden werd in onze provincie gezocht naar bijzondere foto’s uit de oorlogsjaren, iedereen werd opgeroepen om - tot nu toe onbekende - beelden in te sturen.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Oorlogsfoto’s te zien in Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!