'

Feb 18
ZUIDWOLDE - In ontmoetingscentrum De Boerhoorn is vanaf medio januari tot 12 maart een expositie van schilderijen van Janny Bakker te bekijken. Je kunt er niet omheen: het zijn grote, kleurrijke werken die niet per se iets concreets voorstellen. Janny Bakker is lid van de schilderclub die elke donderdagavond in De Boerhoorn actief is onder leiding van Roel Kuiken. Ook is ze lid van schilderclub ‘de Paletmess’ in Diever.

Ga door met lezen van "Janny Bakker exposeert in De Boerhoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
ZUIDWOLDE - Tot 17 maart exposeren Ellen Dekker (schilderijen) en Leonoor Colenbrander (foto’s) in Bibliotheek Zuidwolde. Ongeveer 2,5 jaar geleden is Ellen Dekker begonnen met schilderen met acrylverf en tegenwoordig ook met olieverf.

Ga door met lezen van "Expositie Ellen Dekker en Leonoor Colenbrander "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
HOOGEVEEN - Een aanrijding tussen drie auto's op de Weg om de oost in Hoogeveen dinsdagochtend. Het betrof een zogenaamde kop staart aanrijding waarbij de tweede wagen achterop de eerste botste en vervolgens een derde op het tweede voertuig. Er raakte niemand gewond.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
REGIO - Op zaterdag 7 maart 2020 vindt voor de vierde keer het Vrouwenscala van Soroptimistclub De Reestlanden plaats: deze keer in Hoogeveen.

Ga door met lezen van "Inspirerende workshops Vrouwenscala De Reestlanden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
RUINEN - Dankzij de regen van afgelopen dagen is het Dwingelderveld lekker nat geworden. Een mooi moment om de laarzen aan te trekken en een stevige wandeling te maken door dit mooie natuurgebied.

Foto: Natuurmonumenten – Rene Koster

Ga door met lezen van "Stampen in de plassen van het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!