'

Feb 19
REGIO - De muziek van de Ruinerwoldse band The Claim is nu ook te beluisteren op Spotify. Het betreft de cd 'Anywhere the Four Winds Blow' uit 1998. Countryrockband The Claim werd in 1995 opgericht door zanger/gitarist Gerard Spin, en bestond verder uit Jeanette Kelly, Harjan Meyer, John de Jonge en Jan Slager jr. De band bracht in totaal twee CD's uit.
Ga door met lezen van "Ruinerwoldse band The Claim op Spotify"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
DE WIJK - Vanaf half oktober staat deze fiets keurig op slot en gestald op de daarvoor bestemde plaats. Echter nu is het half februari en de fiets staat er nog! Is er nu niemand die deze mooie jongens fiets mist? Deze staat aan de Postweg nabij de school

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
RUINERWOLD - Ruinerwold Tuinkring Ruinerwold houdt op donderdagavond 12 maart Tuinkring Ruinerwold jaarlijkse ledenvergadering. De vergadering begint om 19.30 uur.

Ga door met lezen van "Jaarlijkse ledenvergadering Tuinkring Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
DE WIJK - Vanaf maandag 24 februari kan iedereen bij Atlas Sport meedoen met Nederland in Beweging. Veel mensen kennen Nederland in Beweging van de televisie. Vanaf maandag 24 februari kunt u meedoen met dit programma bij Atlas Sport.

Ga door met lezen van "Atlas Sport in beweging"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
DRENTHE - In het Drents Archief in Assen draait in de maand maart een filmcompilatie over het vrouwenstemkiesrecht in de drie noordelijke provincies.

Ga door met lezen van "Film ‘Vrouwen kiezen’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
MEPPEL - Door nog onbekende oorzaak is er op de Zomerdijk een lek in de waterleiding ontstaan woensdagochtend. De straat kwam onder water te staan en werd afgesloten. Het waterleidingbedrijf heeft het lek gedicht.
Door het lek zaten de inwoners van Meppel zonder water of had een lage waterdruk.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
ZUIDWOLDE - Zoals bekend is gemeente De Wolden is voornemens om een multifunctionele accommodatie (MFA) in Zuidwolde te gaan realiseren. Ter voorbereiding is de gemeente recentelijk gestart met een Europese aanbesteding ten behoeve van de architectonische, bouwkundige en constructieve ontwerp werkzaamheden. Dit betreft een niet-openbare aanbestedingsprocedure.


foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Europese aanbesteding Architectenselectie MFA Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
REGIO - De gemiddelde verkoopprijs van een koopwoning in Nederland is in 2019 toegenomen tot 308 duizend euro. In Bloemendaal werd met 832 duizend euro gemiddeld het meeste betaald voor een bestaande koopwoning. In Delfzijl het minst, daar werd gemiddeld 155 duizend euro betaald. In 326 gemeenten was de gemiddelde koopsom hoger dan een jaar eerder. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS en het Kadaster.

Ga door met lezen van "Huizenprijzen in de meeste gemeenten opnieuw gestegen"

Geplaatst door B S

Tweet This!