'

Feb 20
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden heeft de volgende Woldense sporters genomineerd: Esmee Mulder – Nederlands Kampioen zwemmen (sporttalent) komt uit Oosteinde, Britt Roos – plaatsing Europees kampioenschap 800 meter atletiek (sportvrouw) Ruinen, Daan Boverhof – Nederlands Kampioen biketrial (sportman) Ansen. En TC Suthwalda heren 1 – 2e plaats Eredivisie tennis (sportploeg) Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Genomineerde Woldense sporters van het jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DE WIJK - Na het overweldigende succes van vorig jaar is er dit jaar ook een Beachvolleybaltoernooi op de Dorpsstraat voor café De Wiekslag in De Wijk. Op zondag 9 augustus zal evenement voor de derde keer plaatsvinden. Dit in samenwerking met volleybalvereniging WIJHKO.

Ga door met lezen van "Beachvolleyballers in actie voor het goede doel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
ZUIDWOLDE - Aan de Steenderkamp in Zuidwolde is een persoon gewond geraakt door een ontplofte gasbrander. Het slachtoffer was in de keuken bezig met het bereiden van eten en gebruikte de gasbrander hierbij. De brandweer, ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen voor assistentie. Het slachtoffer is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DE WOLDEN - Heb je ze al zien hangen? De leden van het KC team zijn De Wolden rond geweest om de spandoeken weer op te hangen van actiefnaschooltijd.

Ga door met lezen van "Actief na Schooltijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
RUINERWOLD - Bokkers speelt op vrijdag 13 maart wederom bij café Centraal in Ruinerwold. De onvermoeibare Sallandse rockband Bökkers trakteert zijn bezoekers in 2020 op een frisse piep in de oren.

bokkers1

Ga door met lezen van "Bokkers speelt bij Centraal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 20
DRENTHE - Van 3 maart tot en met 27 juni 2020 presenteert het Drents Museum in de tentoonstellingsruimte KINK de tentoonstelling Saskia Boelsums - Landscape revisited.

Ga door met lezen van "Kunstwerken Saskia Boelsums vanaf dinsdag 3 maart in KINK"

Geplaatst door B S

Tweet This!