'

Feb 21
VEENINGEN - De bands die op zaterdag 28 maart optreden in Veeningen, tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn Pearl Jam (Last Exit) U2 (U2tribute) en CCR (Travelin Band) De voorverkoop is reeds van start gegaan op verschillende plaatsen in de regio.


Ga door met lezen van "MOR Veeningen, heeft een gevarieerd muziekprogramma"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
DE WOLDEN - De komende weken gaat het bedrijf Cyclomedia uit Zaltbommel in onze gemeente 360 graden panoramafoto’s maken. Hiervoor rijden speciaal uitgeruste voertuigen over alle openbare wegen. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk dat over voet- en fietspaden wordt gereden. De gemeente heeft hiervoor ontheffing verleend.

Ga door met lezen van "Opnamen openbare ruimte "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
RUINERWOLD - Kerkkoor Con Amore van Blijdenstein bestaat 95 jaar en is daarmee één van de oudste koren in de wijde omgeving. Dat wil het koor vieren met een jubileumconcert op zondagmiddag 23 februari in de sfeervolle middeleeuwse kerk van Blijdenstein-Ruinerwold.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Jubileumconcert Con Amore"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
ZUIDWOLDE - Een 37-jarige inwoner van Ruinen heeft woensdagavond acht ruiten van het gemeentehuis ingegooid. Het gaat om vier ruiten bij de hoofdingang en vier van een naastgelegen kantoor. De inwoner werd na een melding vlot opgepakt door de politie, het is een bekende van de gemeente. De dader heeft een meningsverschil met de gemeente en koelde zijn woede op de ramen. Het was donderdagmorgen een grote glasbende, maar die werd snel opgeruimd. De schade wordt geschat rond de zesduizend euro.

Foto: Harm Halfmouw Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
DE WIJK - Op zaterdag 29 februari is in sporthal De Slenken een korfbal-priktoernooi. En je hoeft echt geen korfballer te zijn om mee te kunnen doen! In dit toernooi speel je in teams van twee tegen twee.

Ga door met lezen van "Priktoernooi in sporthal De Slenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
ZUIDWOLDE - Natuurvereniging Zuidwolde organiseert in het voorjaar van 2020 een basiscursus wilde bijen. In een tijd van bedreiging van de natuur en in het bijzonder van insecten is het belangrijk om meer te weten over het leven van insecten. Bijen vormen een onmisbare groep insecten in verband met de bestuiving.

Foto: Joop Verburg.

Ga door met lezen van "Basiscursus wilde bijen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
ECHTEN – Op donderdagavond 5 maart wordt in D’Olde Karke te Echten in het kader van de Internationale Vrouwendag een activiteit, speciaal voor vrouwen georganiseerd. Internationale Vrouwendag is in de 20e eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, o.a. op het gebied van arbeid en kiesrecht.

Ga door met lezen van "Thema ‘Vrijheid’ bij Internationale Vrouwenavond"

Geplaatst door B S

Tweet This!