'

Feb 22
MEPPEL - Op zaterdag 7 maart is er in Meppel een dansavond voor singles vanaf 35 jaar. Singles willen tegenwoordig liever andere singles gewoon ontmoeten tijdens het uitgaan.

Ga door met lezen van "Dansavond voor singles vanaf 35 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
RUINEN - De natuur in en gelukkiger leren leven, Gina van den Berg en Annemiek Echten van Welzijn De Wolden zijn ervan overtuigd dat deze combinatie veel mensen op weg kan helpen. Ze organiseren daarom ‘Vitamine Groen, gewoon doen’. Deze cursus voor meer geluk, positieve energie en innerlijke rust start vanaf eind februari in De Wolden.

foto: Berber Jansen

Ga door met lezen van "Welzijn De Wolden start cursus voor meer geluk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
REGIO - Tijdens de info-middag van SWS op woensdag 4 maart zal vrijwilliger Eric een presentatie geven over de Luisterlijn. Eric zal tussen 14.00 en 16.00 uur met enthousiasme geïnteresseerde bewoners van de gemeente Staphorst informeren over de Luisterlijn.

Ga door met lezen van "Info-middag Luisterlijn bij SWS "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
RUINERWOLD - Op 21 Maart 2020 wordt de ‘Kroeg tot Kroegloop’ weer georganiseerd! De loop begint om 16.00 uur en er wordt gelopen van café De Kastelein in Ruinerwold naar café Hees in Ruinen , een parcours van één rechte lijn, met een afstand van 9,4 km. Het unieke karakter van deze loop is dat het een goed doel steunt, een groot deel van de startgelden is daarvoor bestemd. Het goede doel is dit jaar: Fleur Bloemen Stichting.

Ga door met lezen van "Kroeg tot Kroegloop"

Geplaatst door B S

Tweet This!