'

Feb 24
Doet en denkt u mee aan het afvalbeleid in De Wolden?

DE WOLDEN - Meningen en ervaringen van inwoners zijn belangrijk voor De Wolden. Ook als het gaat om afval. In het najaar van 2019 is het nieuwe Grondstoffenplan 2020-2025 door de gemeenteraad vastgesteld.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Inwoners De Wolden gevraagd voor Klankbordgroep Afvalbeleid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
REGIO - De heer K. de Jong hoopt op vrijdag 6 maart een lezing te houden met als titel ‘Scheppingsorde, rentmeesterschap en klimaatmars’.

Ga door met lezen van "Leusense Conferentie !"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
RUINERWOLD - Het kerkkoor 'Con Amore' uit Ruinerwold vierde zondagmiddag 23 februari haar 95jarig bestaan met een mooi concert in de monumentale Bartholomeus kerk in Blijdenstein. Vier andere koren, drie vrouwenkoren van Nu uit Ruinerwold, Ruinen, Uffelte en het Havelter mannenkoor De Brincksanghers zijn uitgenodigd om het jubileum van Con Amore samen te vieren. Buiten stormt en regent het, binnen is het gezellig warm.

Ga door met lezen van "Con Amore viert 95 jarig bestaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
MEPPEL - Op de Ruinerwoldseweg in Meppel is een fietsster met een automobilist in botsing gekomen maandagmiddag. De vrouw werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak is nog niets bekend. De politie onderzoekt dit

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
MEPPEL - Peter Plezier uit Meppel maar in De Wijk ook een bekende verschijning als medewerker van de Reestmond, heeft weer een imposant bouwwerk toegevoegd aan zijn toch al niet kleine legoverzameling. Dit keer werd de villa van zangeres Corry Konings op schaal nagebouwd. In totaal werden er 10430 legostenen in verwerkt en werd het bouwwerk na ruim zesentwintig uur opgeleverd.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Legobouwer Peter Pleizier bouwt villa Corry Konings "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 24
Genieten van kruidentheeën en zelf kruidenolie maken

RUINERWOLD - Liefhebbers van gezonde voeding, kruiden, tuinieren en verbouwen van kruiden kunnen hun hart ophalen tijdens de open dag van Het Blauwe Huis, op zondag 21 juni 2020 in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Open dag Het Blauwe Huis"

Geplaatst door B S

Tweet This!