'

Feb 26
DE WIJK - Businessclub Wacker heeft afgelopen vrijdag met een grote groep leden een bezoek gebracht aan het hypermoderne en nieuwe distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "BCW bezoekt distributiecentrum Wehkamp Zwolle"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
DRENTHE - Over de beginjaren van de Drentstalige popgroep Skik bestaan prachtige verhalen. Stichting Kunst & Cultuur is op zoek naar deze verhalen om te verwerken in een muzikale productie over de band van voorman Daniël Lohues.

Ga door met lezen van "Verhalen en anekdotes gezocht voor productie 25 jaar Skik"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
DRENTHE - Voor de vijfde keer op rij ontmoeten topsporters, militairen, veteranen, fietsliefhebbers en politie elkaar als gelijken op de fiets om de vrijheid te vieren. Samen wordt er langs historische plekken gefietst die belangrijk zijn voor het besef van vrede en vrijheid. Deze editie staan we natuurlijk stil bij het feit dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd.

Ga door met lezen van "Lustrumeditie Freedom Ride in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
HOOGEVEEN - Drenthe heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als Laamert Oet Zweel, Klein Rieksie Oet Rolde en Beern`d Oet Drenthe brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en aanstekelijke theatervoorstellingen.

Ga door met lezen van "Drenthe Plat speelt in de Tamboer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
DE WIJK - De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. Wat je ook met de tablet, computer of smartphone wilt doen. En soms kom je er zelf even niet uit, dan is het handig om er even iemand bij te halen met verstand van zaken. ‘Veel senioren maken daar gebruik, de kinderen hebben het te druk, of willen ze daar niet mee lastig vallen’ vertelt Gerrit Maarse van Seniorweb.nl in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gerrit Maarse uit De Wijk zet zich in voor Seniorweb"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 26
Verzetsstrijdsters liepen van Westerbork naar Grijpskerk

DRENTHE - In april 1945 zat een groep van 116 vrouwelijke politieke gevangenen in kamp Westerbork. Zij waren gearresteerd vanwege vermeende verzetsactiviteiten.

Ga door met lezen van "De Vrouwenmars van april 1945"

Geplaatst door B S

Tweet This!