'

Feb 27
DE WIJK - Op IKC De Horst werd donderdag 27 februari een Gedichtenbord van de Fleur Bloemen Stichting aangeboden. Alle kinderen van de midden- en bovenbouw waren daarbij aanwezig. Eliene Schuinder, directeur IKC De Horst en Juf Aline van Eck nam namens alle kinderen dit bord in ontvangst.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gedichtenbord Fleur Bloemen Stichting aangeboden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
DE WIJK - Op zondag 15 maart 2020 organiseert de motorclub De Antrappers uit De Wijk al weer haar 35e editie van de Off the road rit voor wegmotoren. Dit in het jaar waar de club haar 40 jarig jubileum viert. Het evenement zal voor de vijftiende keer starten bij Gebben Motoren te Rogat. De club hoopt van dit jubileum evenement weer een speciale editie te maken met een bijzondere attractie, waar achter de schermen nog volop aan wordt gewerkt.
Ga door met lezen van "Antrappers off Roadrit voor 35e keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
RUINERWOLD - Chacota zingt het Stabat Mater van Alessandro Scarlatti en het Salve Regina van G.B. Pergolesi op zondag 8 maart om 15:00 in het kerkje van Blijdestein in Ruinerwold. Ondersteund door twee violisten Saron Houben, Sara de Vries, de celliste Josien de Vries en organist Wietse Meinardi worden deze twee werken uitgevoerd in een concert van een klein uur.

Ga door met lezen van "Concert vrouwenkoor Chacota"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
ZUIDWOLDE - Vanaf 13 januari is Annet Hofstra de nieuwe coördinator van het Taalpunt De Wolden. Zij is de opvolger van Job van Haaften die eind december 2019 gestopt is. De taalcoördinator is ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht leeftijd of opleiding, zijn taalvaardigheid met hulp kan verbeteren.

Ga door met lezen van "Nieuwe coördinator Taalpunt De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!