'

Feb 28
DE WIJK - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart geeft Rederijkerskamer de Bloem weer haar jaarlijkse toneelvoorstelling in Dorpshuis de Havezate in De Wijk. Dit jaar wordt de klucht ‘Bruidzilla’ gespeeld. In dit verhaal draait alles om Linda. Zij zit al tijden te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor.Ga door met lezen van "De Bloem speelt de klucht Bruidzilla"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
DE WIJK - Beste mensen in De Wijk en omgeving, Weet u dat er elke eerste woensdag van de maand Bingo in de Havezate is? Het is jammer dat het aantal mensen door omstandigheden terugloopt en daarom willen wij er weer héél graag enthousiaste mensen bij hebben anders kan de Bingo op den duur niet meer doorgaan.

Ga door met lezen van "Bingo in De Havezate "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
BERGHUIZEN - Na de twee succesvolle Pubquiz edities in dorpshuis ‘de Barg’n’ is de organisatie volop in touw met de 'Schrikkelquiz'. Op de avond voor Schrikkeldag, aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur.

Ga door met lezen van "Schrikkelquiz: pubquiz in Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
De mooiste vogelhuisjes van de regio

REGIO - De mooiste vogelhuisjes van de regio zullen worden gemaakt bij de workshop van SWS op de vaste crea-middag van donderdag 12 en 26 maart.

Ga door met lezen van "Vogelhuisje met stipwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
RUINERWOLD - Vanmorgen is het eerste monumentenschildje voor provinciale monumenten in Drenthe in gebruik genomen door gedeputeerde Cees Bijl. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan de familie Remmelts, bewoners van Dijkhuizen 111 in Ruinerwold.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Eerste provinciaal monumentenschildje Dijkhuizen 111 in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!