'

Feb 29
RUINERWOLD - De gratis toegankelijke Kidsbeurs vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020 van 19.00 tot 21.30 uur. Iedereen is welkom om voor een mooie prijs tweedehands baby- en kinderspullen in huis te halen.Ga door met lezen van "Kidsbeurs in Dorpshuis Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 29
DE WIJK - Korfbalvereniging RoReKo de Wijk/IJhorst en Welkoop de Wijk organiseren dit jaar weer een potgrondactie. Evenals vorig jaar wordt de ( Welkoop RHP Potgrond 40 lt.) verkocht. En gedroogde koemest (Welkoop 25 Lt.) van een eerste klasse kwaliteit, door ons aan huis bezorgd. (dus zelf geen gezeul met de zakken potgrond)

Ga door met lezen van "Potgrondactie Roreko"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 29
DE WOLDEN - samenwerkingsconvenant OCO en gemeente De WoldenTijdens een feestelijke bijeenkomst is het samenwerkingsconvenant tussen Stichting OCO en de gemeente getekend. Stichting OCO is in september 2019 gestart. De opzet van OCO is uniek in Nederland en daar is de stichting trots op! Onafhankelijke cli├źntondersteuners OCO staat voor onafhankelijke cli├źntondersteuning.

Ga door met lezen van "Samenwerkingsconvenant OCO en gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 29
REGIO - De wilde narcis, ook wel Drentse Paosbloem genoemd, is een inheemse bollensoort, die oorspronkelijk in Drentse beekdalen te vinden was en daarna werd geïntroduceerd op Drentse boerenerven. In de loop der jaren is de soort zeldzaam geworden en actie is nodig. Landschapsbeheer Drenthe en de provincie Drenthe hopen dat erf eigenaren zich willen inzetten voor het behoud van deze karakteristieke bloem en organiseren een informatiebijeenkomst op vrijdag 6 maart in Nijeveen.

Ga door met lezen van "Bescherm de wilde narcis in uw tuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!