'

Mrt 2
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 21 maart is er in de sporthal een zuidwolde een gezellige Après Ski avond met Helene Fischer Tribute en DJ Gert. Tijdens haar optreden brengt zij de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich in dein Leben, Ich will Immer Wieder… en vele andere meezingers!

Ga door met lezen van "Après Ski avond met Helene Fischer Tribute"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
ZUIDWOLDE - Evenementenbeleid: balans tussen levendigheid en leefbaarheid. De gemeente actualiseert de regels voor evenementen om beter te kunnen sturen en handhaven bij evenementen. Evenementen zorgen voor levendigheid, ze maken een gemeente aantrekkelijk, maar veroorzaken soms ook overlast.

Ga door met lezen van "Informatie- en inspraakbijeenkomst op 3 maart over het evenementenbeleid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
RUINERWOLD - Zaterdag 7 maart is het 'Super zaterdag' bij Coop Koetsier in Ruinerwold. Lever uw lege flessen in en steun het goede doel: een nieuwe speeltuin in Ruinerwold Zuid. Namens Speeltuinvereniging de Woldklimmers alvast bedankt. De Coop verdubbelt de gehele opbrengst! Op deze dag kunt ook de heerlijk zelfgemaakt soep van de verspakketten komen proeven.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
REGIO - Februari en maart zijn traditioneel de maanden waarin leerlingen uit groep 8 een definitieve schoolkeuze maken en zich inschrijven bij een school voor voortgezet onderwijs. Heel spannend, een nieuwe stap in de leerloopbaan van een kind. De VO-scholen in Hoogeveen organiseerden de afgelopen maanden diverse kennismakingsmomenten voor de toekomstige brugklasleerlingen en hun ouders.

Ga door met lezen van "Kiezen van een nieuwe school is vooral gevoelskwestie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
HOOGEVEEN - Het is ieder weekend raak in Hoogeveen. Alweer werd er aan de Meester Cramerweg een bushokje vernield. De dader(s) zijn nog spoorloos. Het is al de derde keer dat de ramen van een bushokje werden ingeslagen.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
RUINERWOLD - Een seizoen zonder vorst, dus zonder ijs en dus geen bord 'Baan Open'. Toch heeft het bestuur zich ingespannen om dit heugelijke feit niet zomaar voorbij te laten gaan. Dankzij de bereidheid van schaatssponsor Reggeborgh' mocht de RIJC een dag gebruik maken van de ijstijd bus.Ga door met lezen van "Ruinerwoldse IJsclub bestaat dit seizoen 100 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 2
DRENTHE - Het RIVM heeft zondagmiddag in een persconferentie bekend gemaakt dat er een corona besmetting is in de gemeente Coevorden. Eerder waren er al besmettingen in Tilburg, Delft, Rotterdam en Diemen.

Ga door met lezen van "Man uit dalen heeft corona virus in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!