'

Mrt 4
VEENINGEN - De bands die op zaterdag 28 maart optreden in Veeningen, tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn Pearl Jam (Last Exit) U2 (U2tribute) en CCR (Travelin Band). De voorverkoop is inmiddels van start gegaan op verschillende plaatsen in de regio.Ga door met lezen van "MOR Veeningen: gemoedelijk, gezellig en laagdrempelig"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
DRENTHE - 'Ik schrok van de ontberingen die ze meegemaakt hadden. En dat hij het nooit verteld had.’ Het leven van de Drentse boerenfamilie Nijboer uit Gieterveen verandert ingrijpend als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt.

Ga door met lezen van "Podcast van Drents Archief en RTV Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
RUINERWOLD - Er kan weer snoeihout worden ingeleverd voor het paasvuur op 1e paasdag op het land van de fam. Huizingh achter museumboerderij De Karstenhoeve. Het paasvuur wordt mede mogelijk gemaakt door Loonbedrijf Kleis te Ruinerwold.


Ga door met lezen van "Inleveren snoeihout"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
DE WIJK - Stichting Het Drentse Landschap organiseert op donderdag 5 maart in Informatiecentrum t’Ende om 19.30 uur een lezing over de tentoonstelling Barbizon van het Noorden.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling Barbizon van het Noorden in t’ Ende"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 4
REGIO - 'wie zijn we, waar staan we voor en waar komen we vandaan'. Op 6 april a.s. zal er een workshop storytelling zijn van de vrijwilligerscentrale.

Ga door met lezen van "Workshop storytelling"

Geplaatst door B S

Tweet This!