'

Mrt 5
Professionaliseren via ‘Bridging the Gap’

REGIO – Zes rappers in Drenthe krijgen de kans om mee te doen aan ‘Bridging the Gap’, een talentontwikkelingstraject van Stichting Kunst & Cultuur en Scala Centrum voor de Kunsten.

Ga door met lezen van "Hiphop in Drenthe krijgt boost"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 5
DE WIJK - Zondag 8 maart staat voetbalderby Wacker tegen Ruinerwold op het programma. Deze kraker die om 14.00 uur van start gaat op het sportterrein aan de Wiltenweg in De Wijk trekt altijd veel belangstelling.

De laatste derby werd nipt gewonnen door Ruinerwold.foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Voetbalkraker Wacker vs Ruinerwold komt er aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 5
REGIO - Particuliere eigenaren van rijksmonumenten met een woonfunctie, kunnen jaarlijks van 1 maart tot en met 30 april een aanvraag indienen voor de instandhoudingssubsidie woonhuis-rijksmonumenten. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed behandelt de subsidieaanvraag.

Ga door met lezen van "Woonhuissubsidie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 5
RUINERWOLD - Sjoukje de Wit van basisschool CBS De Arendsvleugel uit Ruinerwold heeft woensdagmiddag de gemeentelijk voorleeswedstrijd van De Wolden gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in bibliotheek De Wijk.

Foto: Athilde Middelveld.

Ga door met lezen van "Sjoukje de Wit wint gemeentelijke voorleeswedstrijd De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 5
DE WIJK - Graag nodigen wij u uit voor het bezoeken van de inloopavond op maandag 9 maart 2020. Tussen 19:00 en 20:30 uur bent u van harte welkom in Ontmoetingscentrum De Havezate te De Wijk om het stedenbouwkundig voorstel te bekijken voor de nieuwbouw van de huisartsenpraktijk en de uitbreiding van Zorgcentrum Noorderboog.

Ga door met lezen van "Inloopavond nieuwbouw huisartsenpraktijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!