'

Mrt 6
DE WIJK - De muzikale vrienden uit De Wijk gaan weer samen optreden. De laatste keer dat deze gelegenheidsband speelde dateert alweer van twee jaar geleden tijdens het dorpsfeest. Tijdens Koningsnacht op zondag 26 april wordt er daarom weer een feestje gebouwd, dit keer in dorpshuis de Havezate.

Ga door met lezen van "Vrienden van De Wiek live gaan weer samen optreden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
REGIO - Op de vrijdag een keer vrij zijn van eten koken? Samen genieten van een lekkere warme maaltijd kan op vrijdag 13 en 27 maart in de Buurtstee in Rouveen tussen 12:00 en 13:0 uur.

Ga door met lezen van "Samen eten in Buurtstee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
REGIO - Van donderdag 12 maart t/m zondag 15 maart 2020 is het weer zover; de beurs Wonen&Co in Martiniplaza Groningen. Dé beurs in het vroege voorjaar voor woonliefhebbers die inspiratie zoeken en op zoek zijn naar de nieuwste interieurtrends. Op de beurs maakt men kennis met Boer, dé grootste woonbeleving van Noord- en Oost-Nederland!


Ga door met lezen van "Groots uitpakken met Boer Staphorst!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
DE WIJK - De Havezate leeft! De komende weken is er weer veel te doen en te genieten in het dorpshuis van de Wijk. Op 10 maart om 14.00 uur organiseert de Historische Vereniging De Wijk-Koekange een interessante fotomiddag over de Wijk en Koekange. Kosten €5,00 incl. 2 koffie/thee.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kom naar dorpshuis de Havezate!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
REGIO - Op zaterdag 7 maart 2020 organiseert Reddingsbrigade Nederland, in samenwerking met Reddingsbrigade Staphorst het Nationaal Kampioenschap Simulated Emergency Response Competition (NK SERC) in zwembad de `Broene Eugte` te Staphorst.

Ga door met lezen van "Reddingsbrigade Staphorst gastbrigade"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
ZUIDWOLDE - Speel jij in een band ? Of ben je sing and songwriter Geef je dan op, deelnemende bands krijgen als opdracht : 1 toegewezen nummer te vercoveren, 1 cover naar keuze en 1 eigen geschreven nummer , waarna een deskundige jury o.a. Leonoor Colenbrander, Michel Dellemijn en Jaap Stam een winnaar zal aanwijzen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
RUINEN - Voor 1 mei moet bijna iedereen belastingaangifte doen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Daarom helpt de bibliotheek mensen op weg. De bibliotheek organiseert een informatiebijeenkomst (met soep en broodjes), zijn er diverse gratis cursussen en kunnen klanten gebruikmaken van een computer en printer. Iedereen is van harte welkom.

Ga door met lezen van "Informatiebijeenkomst belastingaangifte Bibliotheek Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 6
BERGHUIZEN - Op zondag 8 maart is er weer een kerk zonder drempel dienst in de Gereformeerde kerk te Berghuizen. Thema van deze dienst is: 'Een wereld van verschil'. Deze dienst zal verzorgd en begeleid worden door Just4U uit Hoogeveen. Aanvang: 10.00 uur met koffie in het Middelpunt, aansluitend zal de dienst om 10.30 uur beginnen.

Geplaatst door B S

Tweet This!